Akik azt szajkózzák, hogy a Jobbik programja "kivitelezhetetéen", azok mivel támasztják ezt alá? Vagy hol hallották, mert a többségük nyilván azt se tudja mi fán terem egy program. Szóval pontosan mi az, ami szerintük "kivitelezhetetlen"?
Azt mondták, hogy az idei program majdnem ugyanaz lesz, mint az ezelőtti, csupán néhány kiegészítés lesz benne, így lehet az utóbbi programot alapul venni.
De egyébként ez a kérdés lényegén nem változtat, mert folyton írogatják itt, hogy a program megvalósíthatatlan, és erről szeretnék felvilágosítást kapni, hogy mire gondolnak.
Elolvastam az eddigi programjukat. Azért kivitelezhetetlen, mert sem a szükséges tőke, sem nyersanyag, sem gyárak, sem szakemberek nincsenek a megvalósításukhoz. Egy része pedig csak mellébeszélés.
Nem kell feltétlenül közgazdásznak lenni, csak egy kicsit végig gondolni, hogy ezt belásd.
"Luxus használni azt a nyomorult keresőmotor, főleg hogy a szabályzat is külön megkér rá? "
Nem luxus csak fölösleges.
Ezt egy másik kérdéshez írtam, de úgy látszik, hogy nagy Jobbikosként sem tudtál elolvasni egy 3 sorral lentebb lévő kérdést.
"Én bele olvastam többször is. Egy-két cikket a szórólapjukból is olvastam. Nagyon hangzatos, populista jelszavaik,elképzeléseik vannak, de mindig csak azt olvasom, hogy mit tennétenek, a hogyanról egy szó sem esik. Ott van például a csendőrség. Kik lennének a csendőrök? Miből fizetnénk őket? Tárgyaljuk újra az államadósságot? Hogyan? Milyen alapon ültetjük asztalhoz a hitelezőkeinket? Mert Vona úr úgy kívánja? Ettől még a 2/3-os, 30 éve politizáló, és eu szinten elismert Orbán is édeskevés. Elszámoltatás? Hogyan? Egy nyomozás több év, ítélet hozatal szintén. Hogy oldják meg, hogy ne tűnjön politikai üldözésnek? Kimondva ezek mind marha jól hangzanak, de hol a megvalósítás? Feljelentéseket már most is lehetne tenni, ha úgy vélik, hogy valamelyik politikus hibázott, bűnt kôvetett el. De most még csak a felszínt kapirgálom, nem akarok jobban belemenni.
Más. Hogyan akar egy olyan párt kormányozni, amelyik egy ilyen ciklusban nem tudott megerősödni? Ennél jobb lehetőségük nem lesz. Innen csak lefelé ívelhet a pálya. A szélsőségesek lassan elfordulnak, a mérsékeltek meg túl radikálisnak tartják a Jobbikot. Paradox? Igen. A média, és a többi politikai szereplő műve? Igen. Tettünk ellene? Nem. Ki mondta, hogy a Fidesz, meg a többiek ölbetett kézzel nézik mad, ahogy a Jobbik megerősödik? Nem igazságos, de erről szól a politika. Egy nyomorék tv csatornát nem sikerült összehozni. 10-20%-t össze lehet kaparni a nettel, a szórólapokkal, meg a gyűlésekkel, de tv csatorna nélkül teljesen esélytelenek a győzelemre. Pedig a Fidesz példájából tanulhattak volna. Ha nincs a Hírtv, meg az echo, Feriék talán még most is etetnének minket, és csak pislognánk, hogy mitől lett államcsőd, mikor úgy volt, hogy minden faxa. Lehet itt mentegetőzni, hogy a nép nem olvassa a programot, meg a média ellenük van, meg nem megyünk el a gyűlésekre mi választók, de ugyan kinek a dolga, hogy megtaláljon minket, és felvilágosítson? Talán az enyém? Hát marhára nem. Ez a párt dolga. És ha ennek a feltételeit nem tudják megeteremteni (főleg az anyagit), akkor hogyan akarnak elvezetni egy országot?"
Hát igen, lepontozgatni azt tudnak a nyomorékok, érvelni már nem :) milyen kár, hogy nekem mindkettő megy...
"Nem kivitelezhetetlen, de úgy kivágnának az EU-ból, hogy a lábunk sem érné a földet."
Ahogy elnézem, ez egyre inkább előny. A britek és a franciák fél lábbal már kint vannak az EU-ból, feltehetően nem azért mert olyan hipiszupi csudajó.
tegnap 13:37
Mert te mi a jóisten vagy, te szerencsétlen? A jobbikos nem lehet pártszolga, csak a többi? Inkább hallgattál volna, Zázrivecz "tudokámhazudniénis" Gabival, meg Novák "nagyonbutavagyok" Előddel egyetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!