Ha az MSZP újra kormányon lenne, akkor minden előröl kezdődik?
4# Milyen fidesz-jobbik??? Közük nincs egy máshoz.
Ja, egy darabig megfizetnék az embereket, csak éppen az a próbléma hogy hitelbõl csinálná a bukot Baloldal, majd egy idõ után szépen csõdbe mennénk, mint Görögország ahol a fiatalók felének nincs munkahelye.
Nem vagyok Fideszes, de inkább Fidesz, mint MSZP.
"Milyen fidesz-jobbik??? Közük nincs egy máshoz. "
Tényleg? Kinek a polgári körének volt tagja Vona?
"Mesterházy majdnem Fideszes lett, amikor elkezdte a politikai pályáját."
Engem meg majdnem megválasztottak római pápának.
Megint eladnák amit eddig visszavasaroltunk es eladbak amit eddig még nem adtak el. Felvennenek némi hitelt hogy a por nép pofáját befogják,természetsen a 13.havi nyugdijat es fizetest nem adnAk vissza amit elvettek. Emelnék a rezsi dijakat [mondjuk ez a rezsicsokkentes is atbaszas], a fizetes nem tudom none e ,de nekem 2 ev alatt 2* emeltek mostansag...mondjuj lazacot még mindig nem eszek. Jo a CBA-s virsli is.Mikir felvettek 70ezer par szazat kaptam. most 2 ev elteltevel 2-szeres emelest kovetoen 77290-et.
Na,ugyhogy en nem.kerek a baloldalbol. Vallalkozasunk is akkor kezdett a lejton megindulni mikor fleto szinre lepett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!