A Hír TV-ből átmászott elitp. Na borbásmarcsi mikor fogja fel, hogy nem lenézendőek a nem "bio-élelmiszert" zabálók, hanem szegények?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 11:57
1/4 anonim válasza:
Miért, mit mutasson a műsorában? Rántotthúst sültkrumplival? Nyilván a különlegességeket és a helyi specialitásokat mutatják be.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire igaz a felvetés, mert nem szoktam nézni, de a kérdés nem erről szólt, kedves előttem író.
3/4 anonim válasza:
Ha nem nézed a műsort, akkor miért szólsz hozzá? Nem minden ételt lehet egyszerű alapanyagokból elkészíteni, sok házi gazdaságban is jártak már, ahol a helyben termesztett zöldségekkel, fűszerekkel készítik el az ételeket. Ezek az alapanyagok pedig többnyire drágábbak. Nem néznek le ők senkit, de ha nézettséget akarnak, akkor különlegességeket kell mutatniuk.
4/4 anonim válasza:
Próbáld értelmezni a válaszomat, légy szíves. A kérdésben nem nyilvánítottam véleményt, mivel nem nézem a műsorokat, ezt talán ki tudod silabizálni a bonyolult megfogalmazásból.
Nem vagyok ugyan neves szakács, de az én hozzá nem értésem azt mondatja velem, hogy amit biosárgarépából el lehet készíteni, azt nem bioból is.
Hogy van-e mellé lenézés, vagy nincs, azt meg nem tudom megítélni, ha még nem írtam volna, mert nem szoktam nézni a műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!