Mesterházy miért hazudik nyilvánosan?
Mindenki aki látta a felvételt tudja hogy kötelet kiabáltak erre ezt Mesterházi Attila azt mondja, hogy a börtön szót kiabálták. Hát ennyire megbízhatatlanok? Ilyen emberek akarják irányítani az országot?
Megmondom őszintén és egyre inkább úgy gondolom a bajai videó és most ez a hazudozás után, hogy nem fogok rájuk szavazni. Az én véleményem, hogy ne olyanok irányítsák az országot akik ilyen nyíltan és aljas módon hazudoznak.
Mesterházynak az lett volna a gerinces cselekedete ha az elhangzottaktól elhatárolódik és nyilvánosan bocsánatot kér az eseményért.
Nem zavar, hogy a felvételt a Fidesz média készítette? Ők miért hazudnak állandóan nyilvánosan?
Nem vagyok baloldali, de ez a véleményem.
Fidesz mikor nem hazudik?? amikor nem nyitják ki a szájukat!
Amúgy ez a videó is egy nagy kamu!!
Viktorunk csak ennyire szavahihető!!!
a végen lesz a nagy lényeg!
Kötelet, börtönt...tök mindegy. Bár nyilvánvalóan menti a menthetőt, mert ha én is a TV-n keresztül hallottam, akkor ő is. :) És az, hogy perrel fenyeget mindenkit, aki azzal vádolja, hogy "kötelet" értett... :D
A nagyon megdöbbentő nem is ez...hanem az, hogy az MSZP "SZÁMONKÉRI" az emberektől ellopott pénzt. Az MSZP.... azért na.. :)
Ugyan az a vörös csürhe kampányol, és szónokol néhány ezer mosott agyú nyugdíjas előtt a becsületről, az ígéretekről, akik 8 éves ámokfutásuk alatt tönkretették az országot.
Vastag a politikusi arcon a bőr... mindegyiken, ez kétségtelen. De az MSZP mint sok minden másban, ebben is utánozhatatlan.
Egyébként meg lehet itt fikázni egymást, vitatkozni...tök mindegy.
A FIDESZ fogy nyerni most is. Talán nem 2/3-al, de nagy fölénnyel. Az MSZP nem tudta lemosni magáról a 8 évet, és a folyamatos mocskolódással, és a régi arcokkal (Gyurcsány, Bajnai,Mesterházy) esélye sem lesz rá.
Az lett volna az alap lépés, ha némi logika szorul beléjük, hogy kidobják a régi börtönbe való szemetet a kukába, és új arcokkal kampányolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!