Miért kell mindig mindent letagadni, megmagyarázni?
Figyelt kérdés
Most hallgatom a híradóban Mesterházy esetét a köteles bekiabálással, meg az összefogásos név hercehurcát. Miért kell a legkisebb bagatell piszlicsáré ügyből is nevetséges hazudozást csinálni? Tényleg nem tudja azt mondani, hogy "igen, ezt mondtam, nem gondoltam végig, hibáztam". Szerintem sokkal szimpatikusabb lenne.2014. jan. 27. 20:01
1/7 anonim válasza:
Mert a magyarok többsége még mindig azt szereti, ha uralkodnak fölötte. Az "uralkodó" pedig ne kérjen bocsánatot, hanem magyarázza meg, hogy neki van igaza. Mert ő az, akit isteníteni kell. Bizony a magyar emberek többsége nem szereti az emberarcú demokráciát, ezért is nincs ilyen az országban.
2/7 A kérdező kommentje:
De mi ezt általános iskolában csináltuk... Emlékszem a végtelen vitákra, amikor már rég nem az volt a lényeg, hogy ki mit mondott, hanem hogy kinek van "igaza". De mi ezt kinőttük.
2014. jan. 27. 20:33
3/7 anonim válasza:
Így felfújni egy ilyen kis pitiáner dolgot! hát ehhez is kell ám rosszindulat rendesen. És mivan ha tényleg azt hallotta? ez eszetekbe sem jut? Na erről ennyit.
4/7 A kérdező kommentje:
64%-os köszönöm, hogy lelkes baloldali kommentelőként reprezentáltad, amiről beszélek. Pontosan erről beszélek.
2014. jan. 27. 20:43
5/7 anonim válasza:
Most ezen mit kell kiakadni? És ha azt mondta? Szabad országban élünk bármikor bekiabálhatom azt hogy kötelet semmi rasszista vagy antiszemita beütés sincs benne!
6/7 anonim válasza:
Nyilván elszakadt az illetőnek a nadrágszíja, le akart csúszni a nadrág, és azért kiabált, hogy valaki tudna-e számára biztosítani egy darab madzagot, megkötni.
7/7 anonim válasza:
Sajnos itthon nem ez a kultúra terjedt el, hogyha hibáznak a vezetőink, elnézést kérjenek..
Lenne mit tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!