2018-ban a politkiai pártok hatalma hogy, fog megoszlani?
1/26 A kérdező kommentje:
Vagy megerősödik a szélsőjobboldal és a Miép jelentős támogatotsághoz jut.
Megmondom,ha előbb még leírod az euró/forint árfolyamot 2018 -ig hetekre lebontva.
2014. jan. 23. 12:32
3/26 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése vlgett akkor kijavitom kérdésem úgy hogy, zirka hogy, fog megoszlani.
Miféle Miép kérdező? Te hol éltél eddig, a Holdon? Gondolom a Jobbikot akartad írni. Méghogy az Lmp uralja a mezőnyt? Szerintem a Jobbik még a Bajnai-Mesterházy-Gyurcsány torzszüleményt is verni fogja már idén.
2018-ban a jó Isten se tudja hogy mi lesz a mostani zűrzavarban.
2014. jan. 23. 14:27
5/26 A kérdező kommentje:
Nem nagyon foglalkoztam eddig a szélsőjobboldalal. Jómagam SZDSZ-es vagyok. Még diákéveim során jöttek a Miépesek hivtak minket a Száddám Husszeini ellen háborúzni és cigányokat ölni de mi diákok illedelmesen visszautasitottuk őket.
"Nem nagyon foglalkoztam eddig a szélsőjobboldalal. Jómagam SZDSZ-es vagyok. Még diákéveim során jöttek a Miépesek hivtak minket a Száddám Husszeini ellen háborúzni és cigányokat ölni de mi diákok illedelmesen visszautasitottuk őket."
Mi van? :D
2014. jan. 23. 16:04
Hol volt cigányirtás? Én hogy maradtam le róla? Te egy alternatív valóságban élsz kérdező?
2014. jan. 23. 16:08
Kedves kérdező te valami csúny szer befolyása alatt állhatsz. Egyébként meg honnan a jó.... tudnánk megmondani mi lesz 2018-ban? Nem vagyunk időutazók... És ki akarna "cigányokat" irtani?
2014. jan. 23. 17:59
9/26 A kérdező kommentje:
Végtére annyit is értek. A Hitler a német király üldözte őket északról itt délen pedig a Rákosi Mátyás partizánmozgalma harcolt ezek ellen a pénzhamisitó vasbakancsos pestiek ellen. Igaz 1956-ban a vezérüket a Horthy Miksát villamos székbe ültették a Vatikánban ennek köszönhetően tudott Bill Gates terjeszkedni hamburgba és igy terjedt el a Commodore számitógép európában. De engem most a jövő körülbelüli politikai felállása érdekel. Gondolom ti sem a Csurka Istvánt akarjátok miniszterelnöknek. Ennyi erővel újraválaszthatnátok Horn Gyulát. Szeméyes véleményem szerint Dr Kupa Mihály idősebb testvére alkalmas lenne miniszterelnöknek. Elvégre hithű borlovag.
Miféle szélsőjobboldal ?
Szélsőjobboldal nem létezik, Magyar Hajnal már nincs.
Ha a Jobbikra gondoltál - mint szélsőjobboldaliak - akkor ezt kikérem magamnak. Bírósági végzés van arról, hogy nem lehet őket szélsőjobboldalinak hívni.
Ők radikálisok, és NEM szélsőjobboldaliak, fasiszták vagy nácik, ahogy sokan mondják.
Elmondok valamit: baloldali összefogás már nem elég...
És igen, a jobboldal megerősödik, és 2018-ban már biztos nyer.
Remélhetőleg már idén is nyernek.
Amúgy tájékoztatlak, hogy LMP süllyedő hajó, lényegében már nem is létezik...
2014. jan. 23. 21:45
További kérdések: