"A zsidók a Holokauszt után bosszút esküdtek, persze ezt nem ismerik be és nem is fogják sosem.
Ez a bosszú nem közvetlen kiirtásokban nyilvánul meg.Nem fognak sortüzet nyitni vagy hasonló."
Aha és ezt így megsúgták neked vagy talán te is részese vagy ennek a bosszúálló brigádnak? Vagy arra a csoportra gondolsz amiben hulk meg vasember van?
21#
Egy kicsit nézz körül.
A liberalista-multikulturalista ideológiát imádják a zsidók.Ezt támogatják, pl:Soros György is.
De elég megnézned a Wikin, hogy mennyi zsidó volt az SZDSZ-ben.
Ha meg nem hiszel nekem a demográfiával kapcsolatban, azt is megnézheted a wikin.
Ezt egyértelműen bosszúnak szánják a zsidók.
Kimondani sosem fogják, de gyakran utalnak rá.
Én a nem zsidók között is sok olyan embert ismerek akik multikulturalizmust támogatják és én nekem sincs semmi bajom vele akkor most mi van?
Meg ez milyen bosszú lenne h bevezetik a multikultúrát?
Ezt nem értem.
23.
Szerinted?
Európa elveszíti európai jellegét, azt ami európaivá teszi.
Mivel azt teszi európaivá, hogy főleg európai emberek lakják.
Emiatt büntetés a multikultúra.
Emellett bajok vannak a nem európai bevándorlókkal.
Mondd csak,te szeretnél egy cigány többségű országban élni?
Aha és ahhoz mit szólsz h Tel-Aviv az egyik legliberálisabb és multikulturális város? Akkor a zsidók mazochisták?
Egyébként miért nem szaporodunk eredj és csinálj 6 gyereket ne pedig itt kérdezgess hülyeségeket és akkor nem lesz népesség csökkenés.
Még csak huszonéves vagyok, később persze lesznek gyerekeim.
Mi 4-en vagyunk testvérek.Szóval, mi hozzájárultunk a fennmaradáshoz.
Az csak Tel-Aviv, csak 1 város.
Izraelben, a palesztin területeket is beleszámítva 75,3 százalék zsidó, 20,5% arab, 4,2% egyéb.
Az palesztinok jelentős része viszont a fallal elválasztott részen túl él és nem a zsidók között.
Viszont, Izraelben több erőfeszítést tesznek, hogy megmaradjon zsidónak az országuk.
Európában nincsenek ilyen erőfeszítések, sem Magyarországon.
Újra megkérdezem, szeretnél egy cigány többségű országban lakni?
Bár, ha szeretnéd ha nem, lehet megtapasztalod, mert a liberálisok elintézik.
Hogy a cionistak mit akarnak Magyarorszaggal, azt nem tudom (szerintem semmit, egyaltalan nem erdekli oket).
De hogy az itt elo, magukat magyarnak kikialto paranoid betegek mit TESZNEK az orszaggal - az felelmetes.
Természetesen a mexállás.
Már emlékmûvet is emelnek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!