Mi fog történni Magyarországgal? Elveszik?
Több szakértő is foglalkozott ezzel.
1-2 éve az újszülöttek 50-60 százaléka volt roma.
Az idő nekik kedvez nem nekünk.
A cikk szerint 2002-ben egy cigány nőre 3 gyerek jutott, az egész országban 1 nőre 1,3 gyerek jutott, ami roppant kevés.Ahhoz, hogy a népesség stabil legyen, 2,1 gyerek/nő szükséges.
A cigányok a 3 gyerek/nő rátával elég nagy növekedést produkálnak.
De, szerintem a cikk író lehet rosszul elemzett, hisz nem biztos, hogy 2050-ig kell várni.
Én meg nem akarok majd nyugdíjasként 2040-2050 körül egy puskával a párnám alatt aludni, meg rettegve mászkálni az utcákon.
El kell költözni vagy mi?Az a baj, hogy Európa nagy részében ez van....ha nem cigány, akkor arab vagy afrikai.
"valami normális linket dobj már mert az ilyen gagyi névtelen ingyen oldalas kamu szakértők marhaságai nemigen vehetők komolyan."
Neked az olyan szakértők fekszenek ugye akik pl. akár falopásra is buzdítanak?
"valami normális linket dobj már mert az ilyen gagyi névtelen ingyen oldalas kamu szakértők marhaságai nemigen vehetők komolyan."
Itt csak te vagy komolyan vehető.
Namost nem a cigányokkal, mint etnikum van gond, hanem azzal az adott társadalmi réteggel, ahova sokan közülük tartoznak. Ezt hallgatólagosan még a legrasszistábbak is elismerik, amikor "fehér cigányokról" meg "divatcigányokról" beszélnek.
Viszont ha az ország pl. 80%-a cigány etnikumú lenne, aligha tartozna mindegyikük egyazon társadalmi réteghez, tehát kénytelenek lennének megszülni a saját értelmiségüket, középosztályt stb.
Tehát szerintem nem kell még ásni a sírokat.
Azt gondolom, hogy nem tudsz magyarul fogalmazni! Nem hiszem, hogy arra kérdezel rá: valaki elveszi e Mo.-t. Akkor pedig helyesen úgy kellett volna feltenni: Elvész-e?
Nos ha kicserélődik a lakosság attól még ez ugyanaz az ország marad. Majd rezervátumba költöznek a kihalófélben lévő törzsek.
Én a részemről átműttetném magam nőnek és szülnék egy tucat magyart de sajnos már öreg vagyok....
Ne csüggedj! Ezek az általad említett népek is előbb utóbb "civilizálódnak" , talán addigra senkinek se kell már dolgozni. (a gépek elveszik az emberek munkahelyét), és mindenkit eltartanak a állampolgári jogon.(Nem foszthatnak ki,jegyrendszer)Nem lesz éhezés , ha jól se lakik senki...Úgy összekeverednek a magyarok, négerek, cigányok, kínaiak, hogy csak egy nyavalyás DNS teszt fog tudni dönteni ki honnan való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!