Mi lesz Magyarországgal a jövőben?
Írjátok le a véleményeteket...én jelenleg nagyon szomorú,kilátástalan,tragikus jövőt látok...
A cigányok szaporodnak (szinte mindenhol 15 újszülöttből 13 cigány) és az általános iskolákba is kezdenek többségben lenni főleg a keleti országrészben...ha ez a tendencia folytatódik,akkor a köveljövőben többen lesznek (ráadásul a magyarok nem vállalnak gyereket és rengetegen hagyják el az országot) tehát kb 40-50 éven belül már több lesz a cigány mint a magyar...ennek előbb utóbb polgárháború lesz a vége( az élősködő,bűnöző cigányok miatt) és mivel elég adófizető se lesz(mert nem fognak dolgozni) ezért teljesen csődbe fog menni az ország...És ekkor jönnek az Izraeli felvásárlók (tény hogy a felvásárlás a céljuk) és felvásárolják a csődbement országot. Ebben a pillanatban megszűnik Magyarország és "New Israel" vagy nemtudom mi lesz a neve... A jelenlegi kormány a cigányszaporulat megakadályozásában semmit nem tesz,nem vonja meg tőlük azt a rengeteg segélyt,ami miatt élősködnek rajtunk (TISZTELET a kivételnek) ráadásul a zsidó kézen levő média a szőnyeg alá söpri a cigánykérdést és beállítja őket ártatlan,áldozati bárányként,hogy még véletlen se nyíljon ki a magyar emberek szeme és válasszák meg a JOBBIK-ot,akik ezt a kérdést megoldanák (nem nácik,nem olyan módon oldanák meg)
Tudod régen meg azt mondták, a pokoltól kell félni. Aztán mondták, hogy a rómaiaktól, a törököktől, a Habsburgoktól, Sztálintól, meg amit akarsz. Mi meg itt vagyunk.
De ha szeretsz félni, csak hallgass a riogatókra.
Ne attól félj, amit a jelenlegi kormány nem tesz. Attól, amit tesz, mert neked attól lesz rosszabb. Persze ha a propagandának, és nem a józan tapasztalatodnak hiszel, az más. Akkor neked nagyon jó!
A magyar emberek szeme nyitva van, csak narancsos ködben látnak mindent, az pedig nem a valóság. A valóság sokszínű, kissé bonyolult, ezért tanulni kell, hogy el tudjunk igazodni benne.
Mindenki azt kapja, amit észrevesz a világból. Te aggódsz, én derűlátó vagyok. Mert tudom, hogy kell a mocskot eltakarítani. Vagy kikerülni.
4.hozzászóló
de hivatalos az is hogy a zsidók fel akarják vásárolni az országot ( Simon perez videója) aztán az is hogy 15 gyerekből 13 cigány (ezt saját szemünkkel látjuk a kórházba) ezenkívül a bűnözés is (10-ből 9 cigány,nézd meg a börtönöket) akkor mi a kérdés? ja a média...utána lehet nézni hogy akiket a tv-be látsz,azoknak a 80%-a zsidó, akárcsak a hírközlők is
2.hozzászóló
Persze ha a propagandának, és nem a józan tapasztalatodnak hiszel,---> tapasztalatomnak hiszek,pont azt írtam le
"A magyar emberek szeme nyitva van, csak narancsos ködben látnak mindent, az pedig nem a valóság." ---> akkor még sincs nyitva,hanem elvakítva van....
"Te aggódsz, én derűlátó vagyok. Mert tudom, hogy kell a mocskot eltakarítani. Vagy kikerülni."---> Én is tudom,hogy hogyan lehetne megoldani,de ehhez 1-1 ember kevés,a Jobbik hatalmi ereje kell ide...de őket csak akkor fogják megválasztani mikor már késő lesz...miért vagy derülátó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!