Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 4-es metró! Titeket is kiakasz...

Noname398 kérdése:

4-es metró! Titeket is kiakaszt az új közlekedési rendszer?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, én egy tök jól megközelíthető helyen éltem, erre meg a metró nélkül kb. sehova se tudok eljutni. A Sasadit, Kosztolányit, Móriczot ilyen szempontból padlóra tették.Persze így elkerülhető a bliccelés, de a sokáig épített metró egy pár éven belül tönkremegy szerintem, mert túl lesz használva. Új csomópontot hoztak létre Kelenföld Őrmező néven. nekem a minden napjaimat ez a nagyon jó kis metró teljesen padlóra tette. Tök nehezen tudok majd eltalálni a magam helyeire, de mindegy . Velem van ez így, vagy mindenkit ilyen negatívan érint ez?

2014. jan. 21. 01:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Ez van, Demszky beírta magát a történelem könyvekbe, addig azzal lehetett vádolni, hogy nem csinált semmit. Mire végre elkezdett valamit fél év után leállt újra terveztetni és az egész projekt kisiklott, összeomlott!
2014. jan. 21. 01:07
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Nálam is... Örmezőt taccsra tették. Itt fog keresztülmenni minden busz, megszüntetnek csomó járatot. És szerintem nem is lesz nagy kihasználtsága az új vonalnak. Eddig innen örmezőről beértem az újbuda központba 15 perc alatt a gyors járattal. Na most metróhoz le kell gyalogolnom a kelenföldire az 10-15 perc gyalog. Blahához a 4es villamossal még 15 perc szal busz+ vill 30 perc. A metróval meg nem tudom 10 perc alatt ott leszek ha működik:D SZal séta + metró kb. 25 perc.
2014. jan. 21. 01:09
 3/20 anonim ***** válasza:
Ja és a népligeti buszpályaudvar egyes járatait is ki akarják hozni ide a végállomásra:D:D kelenföldre:D Szal. még a volán is itt lesz.
2014. jan. 21. 01:11
 4/20 anonim ***** válasza:

Annak ellenére kezdték meg a projektet, hogy tudták, hogy a 2 szakaszt sosem tudják megkezdeni, hiszen erre nem adnak hitelt a bankok a várható alacsony utasforgalomra hivatkozva.

Ezt egy lakossági fórumon hallottam.

Így kénytelenek Keleföldhöz zsúfolni mindent, Budaörsi utat is átépítik, de itt többször megtámadták a terveket, amiket a 0ról kellett kezdeni, így ezt se tudják megfelelő időpontban átadni.

ugyanakkor mai forgalmi rendet megtartani a metró mellett nagy pénz kidobás lenne.

2014. jan. 21. 01:14
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ma hallottam, hogy az általam használt buszok közül az egyiket törlik, a másikat ritkítják...hogy jobban eljussak ahhoz a metróhoz, amelyikkel többet kell utaznom a munkahelyemre, mert az ellenkező irányba visz. Remélem a kisebbséghez tartozom és a többség boldogan metrózik majd :-). Szóval többet fogok várni a buszra és valószínű jobban nyomorgok rajta, de vidékről jöttem nem.lesz újdonság ;-)).
2014. jan. 21. 01:26
 6/20 anonim ***** válasza:
64%

Én úgy vagyok, hogy a jelenlegi BKK elég rendes, próbál mit kezdeni a projekttel, meg próbálja kihasználttá tenni a metrót satöbbi, de nem irigylem őket.

Én azon vagyok, hogy jelenlegi állapotában van egy tök fölösleges, kib..szott drágán épített metrónk...Inkább építettem volna meg egy Erzsébet hídi villamost, meg újítottam volna fel teljesen a jelenlegi hálózatot, amit így is meg kell tenni...

Mondjuk annyi, hogy a jelenlegi villamoshálózatnak is a Móricz környékén elég gyenge pontja van, mivel vagy járat jut egy vonalra, ami hosszú távon fennakadás lenne, meg viszonylag kiváltják a gyors 7-es járatokat. Bár az egésznek igazán értelme akkor lenne ha kimenne zugló vasútállomás mellett a bosnyák térig.

Na majd meglátjuk.

2014. jan. 21. 01:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Móricz pesti villamosainak egy szakaszát is kiváltja a 4es...(bár szerintem felesleges ezért a föld alá menni) 1 átszállással és 2 megállóval a Deák téren vagyok.
2014. jan. 21. 01:34
 8/20 anonim ***** válasza:
48%

Nem a környéken lakok, de hallottam róla. Szerintem egy rohadt nagy, fölösleges luxusberuházás volt az egész, ebből a pénzből a következőket tehették volna meg:

[link]

2014. jan. 21. 01:54
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt már senki se vitatja, hogy felesleges volt, de ha megépült, akkor be kell valahogy építeni a városi szövetbe ... Nyilván nem lesz egyszerű és talán felesleges is, de talán az még nagyobb luxus lenne, ha bezárnánk mielőtt megnyitna.
2014. jan. 21. 02:00
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos Budapestre hússzor annyit költenek, mint a vidékre!
2014. jan. 21. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!