4-es metró! Titeket is kiakaszt az új közlekedési rendszer?
Annak ellenére kezdték meg a projektet, hogy tudták, hogy a 2 szakaszt sosem tudják megkezdeni, hiszen erre nem adnak hitelt a bankok a várható alacsony utasforgalomra hivatkozva.
Ezt egy lakossági fórumon hallottam.
Így kénytelenek Keleföldhöz zsúfolni mindent, Budaörsi utat is átépítik, de itt többször megtámadták a terveket, amiket a 0ról kellett kezdeni, így ezt se tudják megfelelő időpontban átadni.
ugyanakkor mai forgalmi rendet megtartani a metró mellett nagy pénz kidobás lenne.
Én úgy vagyok, hogy a jelenlegi BKK elég rendes, próbál mit kezdeni a projekttel, meg próbálja kihasználttá tenni a metrót satöbbi, de nem irigylem őket.
Én azon vagyok, hogy jelenlegi állapotában van egy tök fölösleges, kib..szott drágán épített metrónk...Inkább építettem volna meg egy Erzsébet hídi villamost, meg újítottam volna fel teljesen a jelenlegi hálózatot, amit így is meg kell tenni...
Mondjuk annyi, hogy a jelenlegi villamoshálózatnak is a Móricz környékén elég gyenge pontja van, mivel vagy járat jut egy vonalra, ami hosszú távon fennakadás lenne, meg viszonylag kiváltják a gyors 7-es járatokat. Bár az egésznek igazán értelme akkor lenne ha kimenne zugló vasútállomás mellett a bosnyák térig.
Na majd meglátjuk.
Nem a környéken lakok, de hallottam róla. Szerintem egy rohadt nagy, fölösleges luxusberuházás volt az egész, ebből a pénzből a következőket tehették volna meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!