Nem lett volna jó, ha a 4-es metrót úgy csinálják meg, hogy minden állomása a magyar történelem valamilyen dicső eseményéről lenne elnevezve és azzal kapcsolatos dekorációk, írások lennének az adott állomáson?
Pl 1. állomás: Turul
Az István előtti korszakot, a pogány hitvilágot mutatná be.
2. állomás: Szentjobb
Istvánt és államalapítását, a kereszténység elterjedését
Az utolsó négy állomás pedig ezek lennének:
Forradalom ('56)
Demokrácia ('90)
Rendőrterror ('06)
Fülkeforradalom ('10)
Mi a véleményetek?
"Rendőrterror ('06)
Fülkeforradalom ('10) "
Remélem komolyan gondolod,mert viccnek durva lenne.
"most ez komolyan úgy van beállítva mint ha ez vmi forradalom lett volna és véresen levert a karhatalom?"
Igen, úgy van beállítva. A békésen autókat gyújtogató, rendőröket dobáló, MTV-székházat kifosztó "tüntetők" pedig ünnepelt hősök. Olyan ez, mint valami bolondok lakta bolygó, ahová Mézga Aladár röpködött a guliverklivel :)
Nem tudom. Én 2006-ban kint voltam a tüntetéseken, meg 2007-ben is. Mellettem úgy rugdostak össze egy fotóst a forradalmárok, hogy a rendőrök alig bírták kiszabadítani. Nem tudom az melyik része lehetett a forradalomnak...
Amúgy jó lett volna ha így csináljuk meg a négyes metrót. Aztán lezárjuk az országhatárokat, kivégeztetünk pár száz/ezer embert, elnevezünk sok teret Orbánról, kisebb utcákat Rogánról, és mindenki beadja az összes aranyát, és a Gödör helyén egy 30 méteres aranyszobrot állítunk Apánknak (ekkor már így fogjuk őt mind hívni)
"Olyan ez, mint valami bolondok lakta bolygó, ahová Mézga Aladár röpködött a guliverklivel :)"
Az jó rész! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!