Nem lett volna jó, ha a 4-es metrót úgy csinálják meg, hogy minden állomása a magyar történelem valamilyen dicső eseményéről lenne elnevezve és azzal kapcsolatos dekorációk, írások lennének az adott állomáson?
Pl 1. állomás: Turul
Az István előtti korszakot, a pogány hitvilágot mutatná be.
2. állomás: Szentjobb
Istvánt és államalapítását, a kereszténység elterjedését
Az utolsó négy állomás pedig ezek lennének:
Forradalom ('56)
Demokrácia ('90)
Rendőrterror ('06)
Fülkeforradalom ('10)
Mi a véleményetek?
A végén jót röhögtem!
:D
Az egyik szólhatna a fociról. Lenne egy épülő stadion, és mellette a 8-1-es vereséget mutató tábla!
Pont azért nyitottam meg ezt a kérdést, hogy beírjam, hogy ha ezt a mostani kormány csinálná, akkor tutira fülkeforradalom megálló is lenne. De én ezt csak félig viccnek szántam volna, nem gondoltam, hogy valaki komolyan szeretné ezt.
Amúgy meg elképzeltem milyen lenne! :)
A következő megálló a Rendőrterror, átszállhatnak a...the next station is Police Brutality, change here.... :D :D
A 2006-os tüntetéseken nem a fideszes hazafiak gyújtogattak kukákat és vertek újságírókat, hanem a tahó nácik, akik másfele vonultak, csak amikor a rendőrök terelték a tüntető csoportokat akkor direkt beterelték a nácimenetet a fideszesek közé, hogy végül összemoshassák őket velük.
De aztán az összekeveredés után több eset is történt amiben a normálisok próbálták fegyelmezni a náci vandálokat, pl. hallottam olyan esetet, amikor a tömegből valamelyik náci betört egy kirakatot, akkor egy öreg jól megverte és kivágta az út szélére.
A 2006-os események pedig igen is államilag szervezett terrorcselekmények voltak. "Az ÁVH egy éjszakára visszatért Magyarországra" sokan így jellemezték.
21.29
az a sok ember, aki így jellemezte, annak biztosan megbízható forrásból voltak erre adatai. ahogy neked is.
Van ilyenre példa a világon, Észak-Korea fővárosában, Phenjanban ( [link]
Én személy szerint nem szeretnék Észak-Korea felé közeledni, de persze különbözőek vagyunk, lehet, hogy valakinek ez bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!