Sokan miért nem értik, hogy senki nem akarja Gyurcsányt,
Bajnait és Mesterházyt. Miért nem értik meg?
Figyelt kérdés
Én nem szavazok rájuk, Én nem vagyok politikus, nem szimpatizálok egyik pártnak se ! Nem szeretném, ha ezek lennének újra kormányon. Ti sem akarjátok ??
"Ha igen lehet kimenni Izraelbe és ott okoskodni, de ne Mgyarországot tegyétek tönkre zsidók!"
Sárkánydoboz, a 15%-os kis iránbarát pártoddal ne legyen már akkora a po..d na jó, az arcod. Inkább te menj, ahová akarsz innen Európából, ha nem érzed itt jól magadat. K-ra nem fogsz hiányozni nekünk.
2014. jan. 25. 01:34
32/43 anonim válasza:
”Mi bajotok a Jobbikkal?”
Csupán az, amit képvisel. Az emberek legprimitívebb érzelmére akarnak hatni, a gyűlöletre. Egymásnak uszítják őket. Rassz és vallás alapján próbálják behatárolni a magyarság fogalmát, és egy olyan korszakról nosztalgiáznak, amikor magyarok százezreit pakolták vonatokra és vitték őket a vágóhídra.
Amikor pedig ezekkel vádolják meg őket, fel vannak háborodva, és kikérik maguknak a rasszista/fasiszta/antiszemita jelzőt.
Nyíltan persze nem tetten érhetőek, legfeljebb ködösen fogalmaznak, de lefogadom, hogy a zárt ajtók mögötti pártgyűléseken meg megy a zsidózás/cigányozás orrba-szájba.
2014. jan. 25. 11:33
33/43 anonim válasza:
"Inkább te menj, ahová akarsz innen Európából, ha nem érzed itt jól magadat. K-ra nem fogsz hiányozni nekünk."
Aha, szóval te engem ki akarsz paterolni a hazámból? Értem, lehet nekem is azt kéne tennem mint a legtöbb magyarnak? El kéne meneküljek innen? Ha az MSZP kerül fel azonnal ezt fogom tenni... De ha ez már nem Magyarország lesz, hanem Júdánia vagy a tököm tudja mi, akkor ne sírjatok... Nézzétek majd végig hogy leszünk Ízraeli tartomány... Mert én ezt biztos nem fogom végignézni...
2014. jan. 25. 12:48
34/43 anonim válasza:
"Aha, szóval te engem ki akarsz paterolni a hazámból?"
Még neked van képed méltatlankodni? Nézz már a tükörbe te szerencsétlen és szégyelld magad! Te fröcsögsz arról, hogy menjenek innen azok, akiket nem kedvelsz, ezek szerint nem érzed jól magad errefelé. A semmirevaló pártodra tizenegy néhány százalék szavaz, a többi 80-90% meg köszöni szépen, nem kér belőlük. Nehogy már a pár százalék akarjon okoskodni 9 millió ember életéről.
2014. jan. 25. 13:27
35/43 anonim válasza:
Ezek vagytok ti! Kiforgatjátok a szavam és így nézel le! Ügyes vagy! Gratulálok!
2014. jan. 25. 15:18
36/43 anonim válasza:
63%-os! Ha nem érzi magát jól itt???Mért?Te jól érzed magad?Az itteni átlaghoz képest átlagon felüli fizetésed van?Vagy milliomos vagy?Vagy netán másból de jól megélsz??? Mert tudod itt,az emberek kb 99%-a nem érzi jól magát! Nem hiába mondják,hogy a magyar egy depressziós nép!Neked tetszik Budapest látképe?Az hogy kimész bárhová,és 1001 kínai üzletet látsz meg 1002 arab kajáldát?Ahol magyarokat dolgoztatnak, jobb híján elvállalják,mert nincs mukahely?De ott is ki vannak zsákmányolva? Mert nekem nem.
2014. jan. 25. 23:52
37/43 anonim válasza:
Hát igen, ezek a mocsok milliomos kínaiak meg arabok (ugyebár arról híresek, Szíriában most is Lamborghinikről lövöldözik egymást és a tibeti papokat is Hummerekkel terelik az utakon), idejönnek a zsebükben két zacskó rizzsel meg 200 dollárral és mernek egzisztenciát teremteni, nem pedig picsogni, hogy hajj de rossz az élet és minden a másik hibája (mi ártatlan kisbárányok vagyunk).
2014. jan. 25. 23:56
38/43 anonim válasza:
Nem azt mondtam,hogy ők a hibásak,de vajon hogy-hogy 10 ilyen melóhelyből 10-ben nem jelentik be a dolgozót?Magyart? Hogy-hogy ilyen jogrendszerünk van? Ki szavazta meg őket? Ebből miért nem csinálnak hírt?Pedig nagyon fontos!És nem csak az arabok,meg kínaiakról van szó,hanem azon "magyarok" - ról , akik szintén ezt csinálják?Te miért véded ezeket a nem jogkövető embereket?
2014. jan. 26. 00:19
39/43 anonim válasza:
Mert ha annyira itt akarnának élni,akkor még ha nincsenek is úgy ellenőrizve,DE betartanák a törvényt! Mert félnének,hogy kitoloncolják őket! De nem! Még csak ennyi sincs bennük...Szánalmas! De védd őket nyugodtan.
2014. jan. 26. 00:22
40/43 anonim válasza:
És leszarom a k.ibaszott rizsüket,meg a lamborghinit is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!