Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért nem értik, hogy...

Sokan miért nem értik, hogy senki nem akarja Gyurcsányt, Bajnait és Mesterházyt. Miért nem értik meg?

Figyelt kérdés
Én nem szavazok rájuk, Én nem vagyok politikus, nem szimpatizálok egyik pártnak se ! Nem szeretném, ha ezek lennének újra kormányon. Ti sem akarjátok ??

2014. jan. 20. 19:24
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Hazudik Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy, Orbán, Vona, Schiffer András és Jávor Benedek !!!!
2014. jan. 21. 14:49
 22/43 anonim ***** válasza:
33%
Ahogy Te sem, ahogy a vidéki csóri emberek meg Orbánt nem akarják.
2014. jan. 22. 14:25
 23/43 anonim ***** válasza:
83%
Hármójuk közül igazából csak Fletóval szemben vannak fenntartásaim, de ő még így is nagyságrendekkel jobb választás, mint a hataloméhes, nyolc év mellőzöttségből fakadó gyűlölet fűtötte Orbán Hussein és a gyűlöletkeltő turbómagyar Vona.
2014. jan. 22. 23:36
 24/43 anonim ***** válasza:
9%
Én csak annyit mondok erre hogy Jobbik...
2014. jan. 23. 18:50
 25/43 anonim ***** válasza:
42%

"Én csak annyit mondok erre hogy Jobbik..."

Többet, értelmesebbet ezen a szinten nem is vártunk. Legfeljebb még egy adjonistenszebbjövőt rikkantást.

2014. jan. 23. 21:01
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudom, hogy melyik párt lenne a legkevésbé rossz. A Jobbiknak dicsérendő ugyan az a húzása, hogy lebuktatták a Gyermekrák Alapítvány elnökét, de az, hogy gázkamrákat emleget némely politikusuk, ahhoz nem kell se romának, se zsidónek lenni, hogy visszatetszést keltsen az emberben.

A másik két párt (vörösek és narancsosok) már eléggé lejáratta magát. Talán valamelyik mostani centrum-pártra való szavazás lenne a legésszerűbb (ha egyáltalán van most olyan).

2014. jan. 24. 08:14
 27/43 anonim ***** válasza:
8%
Azért tartunk itt, mert az emberek többségét már leszoktatták a gondolkodásról. Szinekben gondolkodnak és nem megoldásokban. Az kicsit nehezebb.
2014. jan. 24. 12:26
 28/43 anonim ***** válasza:
9%

Ha Jobbik Facebook csoportjának a fele elmegy választani már nyertek is!

Egyébként meg mit szerettek az MSZP-ben ennyien? Szeretnétek zsidók lenni vagy mi? Ha igen lehet kimenni Izraelbe és ott okoskodni, de ne Magyarországot tegyétek tönkre zsidók! Amúgy meg ha a FIDESZ nyeri akkor meg marad ez a szar cigány védő párt akik ugyanúgy hazudnak, lopnak, csalnak mint az MSZP.

Mi bajotok a Jobbikkal? Az hogy egyszer végre szeretne egy olyan Magyarországot ahol a többség magyar? Mert most ha kinézel az utcán akkor látod hogy minden 3. ember cigány/kínai stb... Ez ami most van az egy borzalom... Milyen ország az ahol a saját nemzetiségű ember a legkevesebb és több a külföldi/bevándorló?

Amikor azt mondtam hogy " ...Jobbik" azt azért mondtam mert végre látok egy olyan pártot ahol ki merik mondani az igazságot...

És ha valaki jön nekem a rasszizmusról meg hogy Vona egy űbermagyar ember aki ki akarja paterolni a cigányokat az országból, az nagyot téved...

Idézek egyet Vonátol : Az a cigány aki tisztességesen dolgozik, él, nem csinál 6 gyereket a segély miatt az maradhat, de aki csak a segélyből él az mehet a dolgára...( Nem pont így mondta de a lényeg ennyi).

Megkérdezem még egyszer... Szeretnétek zsidó tartomány lenni, akartok ti egyáltalán Magyarországot? Kérdem tőletek MSZP-sek! Meg főleg hogy visszahívták a Gyurcsányt így már alapból alig lesz esélye az MSZP-nek hisz az emberek se buták... Volt már egy esélyük és ezzel majdnem az lett a vége hogy eladták az országot... Ennyit az MSZP-tekről

2014. jan. 24. 23:04
 29/43 anonim ***** válasza:
94%
Jobbik Facebook csoportjának a fele tinike aki divatból adja a turbó magyart, bizony az ő szavazatuk nem létezik...
2014. jan. 24. 23:13
 30/43 anonim ***** válasza:
77%

"csoportjának a fele tinike aki divatból adja a turbó magyart"

Hát te nagyot tévedsz...

Azt hiszed csak a tinik léteznek facebookon? Meg amúgy is nagyon sok közép-idős ember van akik rájuk szavazik... Meg amúgy is ha megnézed nem nagyon látsz kisgyerekeket ott... Ott mindenki 18-45 és 50 közt van.

De jobb is hogy a fiatalok szavaznak (20-30 év körül) mert a jövőről van szó, rólunk... Nem pedig olyanokról akik már leélték szép életüket... Mert bizony az öregek NEM MINDEGYIK, de nagyon sokan csak magukra gondolnak... És ez itt a legfőbb baj... Hogy az MSZP és a FIDESZ adná és adja is, nekik a jó nagy nyugdíjat, ezért is szavaznak rájuk. A Jobbik meg mindenkit tisztességesen egyenlővé tenne... Csak sajnos ezzel az a baj hogy Magyarországon nagyon sok az öreg és kevesebb a fiatal...

2014. jan. 24. 23:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!