Sokan miért nem értik, hogy senki nem akarja Gyurcsányt, Bajnait és Mesterházyt. Miért nem értik meg?
"Én csak annyit mondok erre hogy Jobbik..."
Többet, értelmesebbet ezen a szinten nem is vártunk. Legfeljebb még egy adjonistenszebbjövőt rikkantást.
Én se tudom, hogy melyik párt lenne a legkevésbé rossz. A Jobbiknak dicsérendő ugyan az a húzása, hogy lebuktatták a Gyermekrák Alapítvány elnökét, de az, hogy gázkamrákat emleget némely politikusuk, ahhoz nem kell se romának, se zsidónek lenni, hogy visszatetszést keltsen az emberben.
A másik két párt (vörösek és narancsosok) már eléggé lejáratta magát. Talán valamelyik mostani centrum-pártra való szavazás lenne a legésszerűbb (ha egyáltalán van most olyan).
Ha Jobbik Facebook csoportjának a fele elmegy választani már nyertek is!
Egyébként meg mit szerettek az MSZP-ben ennyien? Szeretnétek zsidók lenni vagy mi? Ha igen lehet kimenni Izraelbe és ott okoskodni, de ne Magyarországot tegyétek tönkre zsidók! Amúgy meg ha a FIDESZ nyeri akkor meg marad ez a szar cigány védő párt akik ugyanúgy hazudnak, lopnak, csalnak mint az MSZP.
Mi bajotok a Jobbikkal? Az hogy egyszer végre szeretne egy olyan Magyarországot ahol a többség magyar? Mert most ha kinézel az utcán akkor látod hogy minden 3. ember cigány/kínai stb... Ez ami most van az egy borzalom... Milyen ország az ahol a saját nemzetiségű ember a legkevesebb és több a külföldi/bevándorló?
Amikor azt mondtam hogy " ...Jobbik" azt azért mondtam mert végre látok egy olyan pártot ahol ki merik mondani az igazságot...
És ha valaki jön nekem a rasszizmusról meg hogy Vona egy űbermagyar ember aki ki akarja paterolni a cigányokat az országból, az nagyot téved...
Idézek egyet Vonátol : Az a cigány aki tisztességesen dolgozik, él, nem csinál 6 gyereket a segély miatt az maradhat, de aki csak a segélyből él az mehet a dolgára...( Nem pont így mondta de a lényeg ennyi).
Megkérdezem még egyszer... Szeretnétek zsidó tartomány lenni, akartok ti egyáltalán Magyarországot? Kérdem tőletek MSZP-sek! Meg főleg hogy visszahívták a Gyurcsányt így már alapból alig lesz esélye az MSZP-nek hisz az emberek se buták... Volt már egy esélyük és ezzel majdnem az lett a vége hogy eladták az országot... Ennyit az MSZP-tekről
"csoportjának a fele tinike aki divatból adja a turbó magyart"
Hát te nagyot tévedsz...
Azt hiszed csak a tinik léteznek facebookon? Meg amúgy is nagyon sok közép-idős ember van akik rájuk szavazik... Meg amúgy is ha megnézed nem nagyon látsz kisgyerekeket ott... Ott mindenki 18-45 és 50 közt van.
De jobb is hogy a fiatalok szavaznak (20-30 év körül) mert a jövőről van szó, rólunk... Nem pedig olyanokról akik már leélték szép életüket... Mert bizony az öregek NEM MINDEGYIK, de nagyon sokan csak magukra gondolnak... És ez itt a legfőbb baj... Hogy az MSZP és a FIDESZ adná és adja is, nekik a jó nagy nyugdíjat, ezért is szavaznak rájuk. A Jobbik meg mindenkit tisztességesen egyenlővé tenne... Csak sajnos ezzel az a baj hogy Magyarországon nagyon sok az öreg és kevesebb a fiatal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!