Orbán Viktor még ellenzékben azt nyilatkozta, hogy nem híve az egykulcsos adónak, mi változott?
Az ÁFA emelést természetesen minden ellenzék kritizálja, mert az sosem népszerű intézkedés.
Az egykulcsos adót nem ellenezték (nem is volt róla szó, hogy a baloldal bevezetné), inkább támogatta Orbán, mert Szlovákia példája alapján is azt gondolta, hogy ez fogja elhozni a gazdasági fejlődést az országban.
"Az egykulcsos adót nem ellenezték (nem is volt róla szó, hogy a baloldal bevezetné), inkább támogatta Orbán,"
Ez nem igaz, keress rá a Gyurcsány elleni vitájára, ahol kijelenti, hogy nem híve az egykulcsos adónak, de ha jól tudom Dávid Ibolyának is elmondta, hogy az egykulcsos adó a gazdagoknak kedvez (mondjuk ebben már nem vagyok annyira biztos, csak rémlik) és Kálmán Olgának is elmondta, hogy a Fideszen belül vannak, akik hívei, de ő maga nem híve.
És most mi van? Ő nem volt híve, de most azt mondja, hogy a több kulcsos adórendszer miatt is tart az ország itt ahol tart, ez is az egyik oka, mert 2002-2010-ig ilyen adórendszer volt. Na itt hogy lásson tisztán az ember? :)
Másik válaszolóra reagálva:
Orbán Viktorra szerintem nem lehet mondani, hogy pálfordulatot hajtott volna végre. Ő az egyetlen mai élvonalban lévő politikus, aki meghatározója a mai politikának, aki nem váltott párott, és ugye nem állt össze az MSZ-vel, mint az SZDSZ, ezért becsülöm őt!
Köszönöm eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!