Támogatnátok az alanyi jogon járó 50000-et, ha azt nem a dolgozó emberektől vennék el, hanem a jegybank nyomtatná?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 19:47
21/27 anonim válasza:
helyes helyes!! szólj a mutyiknak, és máris átállnak dollárra!
22/27 anonim válasza:
Nehogymá a JÓ forintot infláljuk
23/27 anonim válasza:
Hát persze, sőőőőt legyen az, hogy akinek nincs pénze az egy cetlire írja rá, hogy 10000 és azzal máris mehessen vásárolni 10 ezer Ft értékben!
Hittanra meg marha nagy szükség van, de arra nem, hogy pénzügyi ismereteket oktassanak az iskolákban. Már csak azt nem értem, hogy tudatosan akarják ilyen homályban tartani a népet, vagy egyszerűen a buta vezetőink nem ismerték fel, hogy szükség lenne rá.
24/27 anonim válasza:
25/27 anonim válasza:
Kérdező, tudom ajánlani ezt a hasznos olvasmányt, miután elolvastad, utána már nem fogsz ekkora hülyeséget kérdezni: [link]
26/27 A kérdező kommentje:
Már tanultam ezt, de nem tetszett.
Unortodox megoldásokat keresek :D
2014. jan. 18. 13:42
27/27 anonim válasza:
Hát, gépészmérnök hallgatóként nekem se volt épp a kedvencem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!