A minap olvastam, hogy Vitézy Dávid, a BKK jelenlegi
vezérigazgatója, Orbán Viktor rokona, emellett zsidó
származású és homoszexuális. Mit szóltok ehhez?
A felnövekvő dicső nemzedék az él billentyű harcos....
2014. jan. 15. 23:43
nem tudni, hány éves vagy kérdező. én 21, de ezt már tudtam...sőt, lehet újat mondok azzal is, hogy az előző kormány, sőt más országok kormányai is így működnek. természetes, hogy a rokonoknak kedvez a hatalom...az meg tényleg nem érdekel senkit, hogy zsidó és homoszexuális...sokkal viccesebb, hogy ez ennyire nyilvánvaló, mégis eltűri mindenki. neki csak szerencséje van, mert egy olyan székben ül, ahol nem is lenne a tudása alapján indokolt...tavasszal leváltják a kormányt, akkor meg majd az utódkormány jóbarátja fog a helyére ülni...nem kell ehhez meglepődni sem.
2014. jan. 15. 23:46
Engem sokkal jobban idegesít, hogy inkompetens. Persze, azért ül abban a székben, mert Orbán rokona. Hivatalosan ugye nem az, mert "csak" valami féltestvéri rokonság... De ahogy egy másik válaszolótól régebben olvastam: a lényeg, hogy ott ül a családi vacsorákon az asztalnál. Mondjuk még ez sem érdekelne, ha egy világot megjárt top közlekedési menedzser lenne. Ej, de szép is lenne...
2014. jan. 16. 02:34
Erre mit kéne reagálni, és nem bántásból kérdezem? Zsidó? Nem tudom, legyen zsidó, nem vagyok rasszista! Meleg lenne? Nem tudom, az Ő magán ügye, csak azért ne dicsekedjen vele, ha igaz! :)
2014. jan. 16. 10:28
Kérdező, kérdésed jellege, további hozzászólásaid, meghatározták a válaszok minőségét.
Nem mindegy, rokona-e Orbánnak? Nem mindegy, zsidó-e? Nem mindegy, homoszexuális-e?
Nem ezek miatt dolgozik rosszul, hanem azért, mert nem ért hozzá. Talán ez fontosabb szempont. Más kérdés viszont, hogy miért került oda. De ez meg nem őt minősíti, hanem az odatevőt.
2014. jan. 16. 11:14
ilyen energetikus, rendkivul tapasztalt, felso vezeto menedzsert csak a csaladban lehet talalni
2014. jan. 16. 19:20
Képmutató Fidesz kis homár gyereke? No és? Rokonok. Mint régen, ismerős?
2014. febr. 9. 15:34
Vitézy tényleg meleg, még mikor csak felröppent a híre hogy kik indulnak a BKK vezérigazgatói székéért, akkor rákerestem az iwiw-en, akkor még volt kint egy csávóval képe, meg be volt jelölve neki egy-két "kicsit félreérthető" csoport is.
2014. márc. 13. 15:35
Vitézi Dávidot nem ismerem. Engedtessék meg nekem, hogy inkább általánosságban válaszoljak.
(Kösz.) Felőlem lehet egy vezető „meleg,vagy langyos „. Felülhet a „ gázsütőre „ . Azt sem bánom,hogy kinek a „ rokona,vagy boldog őse”A politikai irányultsága lehet vörös, narancs, vagy hupikék! Lehet apjának bányája ,vagy lehet csóró, kinek csak néhány milliárdja, vagy csupán csak 1 helikoptere van. Még 240 (illetve 400 milliója ) sincs , annak csupán vagyon kezelője . A színe lehet fehér, karamel, vagy zöld ( ha marslakó netán ) Szóval ez mind nem érdekel !EGGY érdekel fele barátaim ! MIT TETT Azért a csoportért ,NÉPÉRT amelyet szolgálnia kell ( kellett volna ).
2014. márc. 13. 20:51
30/32 anonim válasza:
Vitézy Dávid meleg és a Roland nevű pasival kavar.
Ez tény.
2016. okt. 7. 16:05
Kapcsolódó kérdések: