A minap olvastam, hogy Vitézy Dávid, a BKK jelenlegi vezérigazgatója, Orbán Viktor rokona, emellett zsidó származású és homoszexuális. Mit szóltok ehhez?
Én is tudok ám leellenőrizhetetlen dolgokat írni névtelenül:
Én is a BKK-nál dolgozom, ugyanis én vagyok Vitézy Dávid! Magyar szűzlányok vérével kenegetem magam, amikor a szeretőmmel, Vona Gáborral kúrogatunk titokban! Bocsika.
13-as
Csak azt nem értem, hogy aki ilyen, fantasztikusan felépített, gazdag fantáziavilággal van megáldva, miért nem kamatoztattja eme tehetségét?
Értem én a kérdést, csak azt nem tudom mi ezzel a célod. Meleg...és? Zsidó...és? Orbán rokona...és?
Úgy mellékesen nem csak Orbánnak a rokona, vannak egyéb kapcsolatai is, azt hogy meleg zsidó meg magasról lesz..rom. Az meg hogy mindenhova a saját embereiket teszik miért is meglepő? Ez így ment előttük is, így ment az előző pár száz évben is, még a királyok is érdekek és ismeretségek alapján lettek azok akik.
Most úgy írod ezeket mintha feltaláltad volna a spanyolviaszt, de ezek eddig is köztudott tények voltak.
22.35
miben forgattam ki a szavaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!