Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A minap olvastam, hogy Vitézy...

A minap olvastam, hogy Vitézy Dávid, a BKK jelenlegi vezérigazgatója, Orbán Viktor rokona, emellett zsidó származású és homoszexuális. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
A Fideszesek mit reagálnak erre? Még ezek után is váltig állítják, hogy a Fidesz maga az igazság és a rezsicsökkentés utánozhatatlan pártja? Amikor sorra derülnek ki a simlis ügyleteik (mutyik) és hogy egymás rokonait, illetve baráti körüket rakják a jelentősebb pozíciókba?

2014. jan. 15. 21:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%
Én már vagy fél éve olvastam ezeket. Az biztos, hogy Orbán rokon valamilyen szálon, de már elfelejtettem, pontosan hogy. A zsidó származása is igaz, a homoszexualitását pedig sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Minden esetre ez a pasas tökéletesen beleillik a képbe, és nyílt titok, hogy Tarlós már régen kirúgta volna talán az egész BKK-val együtt, de Orbán nem engedélyezte annak ellenére, hogy vezetőként teljesen megbukott.
2014. jan. 15. 22:08
 12/32 anonim ***** válasza:
96%
Én e hír hallatán megettem a saját fejemet.
2014. jan. 15. 22:15
 13/32 anonim ***** válasza:
81%

Én is tudok ám leellenőrizhetetlen dolgokat írni névtelenül:

Én is a BKK-nál dolgozom, ugyanis én vagyok Vitézy Dávid! Magyar szűzlányok vérével kenegetem magam, amikor a szeretőmmel, Vona Gáborral kúrogatunk titokban! Bocsika.

2014. jan. 15. 22:17
 14/32 A kérdező kommentje:

13-as

Csak azt nem értem, hogy aki ilyen, fantasztikusan felépített, gazdag fantáziavilággal van megáldva, miért nem kamatoztattja eme tehetségét?

2014. jan. 15. 22:20
 15/32 anonim ***** válasza:
76%

Értem én a kérdést, csak azt nem tudom mi ezzel a célod. Meleg...és? Zsidó...és? Orbán rokona...és?

Úgy mellékesen nem csak Orbánnak a rokona, vannak egyéb kapcsolatai is, azt hogy meleg zsidó meg magasról lesz..rom. Az meg hogy mindenhova a saját embereiket teszik miért is meglepő? Ez így ment előttük is, így ment az előző pár száz évben is, még a királyok is érdekek és ismeretségek alapján lettek azok akik.

Most úgy írod ezeket mintha feltaláltad volna a spanyolviaszt, de ezek eddig is köztudott tények voltak.

2014. jan. 15. 22:24
 16/32 tetro ***** válasza:
66%
Annak hogy Vitézy meleg mi köze a rezsi csökkentéshez? Kérdező, bizonyára neked nem mondták el otthon, de attól hogy valaki meleg, nem kell kevesebbet fűteni.
2014. jan. 15. 22:26
 17/32 A kérdező kommentje:
Abban igazad van, hogy ez mindig is így ment. Amúgy meg nem találtam fel semmit, csak érdekelt az emberek véleménye és hogy van-e olyan fanatikus fidesz-hív, aki még erre is azt mondja, hogy Vitézy igenis jobban teljesít, vagy ilyesmi.
2014. jan. 15. 22:28
 18/32 A kérdező kommentje:
Neked kéne már a kukába menned. Amúgy meg ne forgasd ki a szavaimat, bár tudom, hogy te ebben vagy jó.
2014. jan. 15. 22:35
 19/32 tetro ***** válasza:
39%

22.35

miben forgattam ki a szavaid?

2014. jan. 15. 22:37
 20/32 anonim ***** válasza:
5%
Megjött a cionista ballib.
2014. jan. 15. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!