Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FODOR GÁBOR a normálisabb...

FODOR GÁBOR a normálisabb liberálisok közé tartozik?

Figyelt kérdés

2014. jan. 15. 19:50
1 2 3
 11/27 tetro ***** válasza:

segítek:

[link]

húha. akkor ezek szerint az SZDSZ szigorúbban lépett fel a bűnözés ellen?

2014. jan. 15. 22:14
 12/27 anonim ***** válasza:

tetro:

Segítek:

http://www.youtube.com/watch?v=C5ZeMYVWu2g

[link]

Hogy azt a szerencsétlen rendőrt már ne is említsem, akinek azért kellett fegyelmi bizottság elé állnia, mert túl erőszakosan tepert le egy tetten ért betörőt.

2014. jan. 15. 22:29
 13/27 tetro ***** válasza:
63%

22.29

Várjál már. Még ott tartok, hogy szerinted az SZDSZ azzal támogatta a bűnözőket, hogy a szabálysértési bírságot 20ezer Forintra emelte. De jelenleg ez 50ezer Ft. Mondanál erre valamit, vagy mivel hülyeséget mondtál az előbb, lépjünk csak simán tovább?

2014. jan. 15. 22:30
 14/27 anonim ***** válasza:
Ó, igen, a szabálysértéshez annyit, hogy most már viszont foglalkozhat vele a nyomozati hatáskörrel is rendelkező rendőrség.
2014. jan. 15. 22:31
 15/27 tetro ***** válasza:

22.31

és ötvenezer forint lett a határ. a Fidesz által.

2014. jan. 15. 22:34
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem, egy példát kértél arra, hogy miben támogatta az SZDSZ a bűnözést. Én hoztam egyet, amiben egy nyomozati hatáskörrel nem rendelkező személy (jegyző) nyakába varrták a kisértékű lopások felderítését. Te erre próbáltál azzal érvelni, hogy "de a mostani jobban!" ami nem cáfolta meg az eredeti kijelentésemet, csak próbálta másfele terelni a vitát.
2014. jan. 15. 22:35
 17/27 tetro ***** válasza:
így belegondolva akkor a jobboldali konzervativizmus kétésfélszer annyira bűnözőpártoló mint a liberalizmus. a logikád alapján szabadon.
2014. jan. 15. 22:35
 18/27 tetro ***** válasza:

nem, te az összeghatárral érveltél. kár hogy nyoma van...kocsmában ha csak úgy beüvöltenénk egymásnak, akkor már elszállt volna :D

"Mármint hogy a 20 000 Ft érték alatti lopások nem is számítottak bűncselekménynek? ;)"

2014. jan. 15. 22:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Szabad érdeklődnöm, hogy a hogy a "20 000 Ft érték alatti lopások nem is számítottak bűncselekménynek" melyik része nem is felel meg a valóságnak?
2014. jan. 15. 22:44
 20/27 tetro ***** válasza:

22.44

az állítás igaz, csak arra nem érv, hogy liberalizmus=bűnpártolás --> mert a szabálysértés csak 20e Ft után számít bűncselekménynek --> ez a bűnözőket támogatja (amúgy nem igazán értem hogyan) --> mivel ezt a jogszabályt az SZDSZ hozta (bizonyára az MSZP nélkül), így az SZDSZ bűnpártoló. Jól értettem ugye?

arra szerettem volna rávilágítani, hogy mivel ez viszont szigorúbb volt a mostani jogszabálynál, így az érved alapján a liberalizmus kevésbé pártolta a bűnt mint a jobboldali konzervatív kormányunk.

2014. jan. 15. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!