tetro:
Segítek:
http://www.youtube.com/watch?v=C5ZeMYVWu2g
Hogy azt a szerencsétlen rendőrt már ne is említsem, akinek azért kellett fegyelmi bizottság elé állnia, mert túl erőszakosan tepert le egy tetten ért betörőt.
22.29
Várjál már. Még ott tartok, hogy szerinted az SZDSZ azzal támogatta a bűnözőket, hogy a szabálysértési bírságot 20ezer Forintra emelte. De jelenleg ez 50ezer Ft. Mondanál erre valamit, vagy mivel hülyeséget mondtál az előbb, lépjünk csak simán tovább?
22.31
és ötvenezer forint lett a határ. a Fidesz által.
nem, te az összeghatárral érveltél. kár hogy nyoma van...kocsmában ha csak úgy beüvöltenénk egymásnak, akkor már elszállt volna :D
"Mármint hogy a 20 000 Ft érték alatti lopások nem is számítottak bűncselekménynek? ;)"
22.44
az állítás igaz, csak arra nem érv, hogy liberalizmus=bűnpártolás --> mert a szabálysértés csak 20e Ft után számít bűncselekménynek --> ez a bűnözőket támogatja (amúgy nem igazán értem hogyan) --> mivel ezt a jogszabályt az SZDSZ hozta (bizonyára az MSZP nélkül), így az SZDSZ bűnpártoló. Jól értettem ugye?
arra szerettem volna rávilágítani, hogy mivel ez viszont szigorúbb volt a mostani jogszabálynál, így az érved alapján a liberalizmus kevésbé pártolta a bűnt mint a jobboldali konzervatív kormányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!