Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok mit gondoltok a...

Liberálisok mit gondoltok a pedofíliarol?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Megint? Naponta megkérdezitek ezt. Itt van egy kérdés kb 10-zel ez alatt pontosan ugyanerről. De persze ezzel te is tökéletesen tisztában vagy. Linkelem az ott adott válaszomat:

"A liberalizmus már évszázadok óta létezik, de még mindig vannak egy páran, akiknek halvány fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent.

Mindent szabad, amíg ezzel mások szabadságát nem korlátozod.

Ha ezt sikerül eljuttatni az agyacskádig, akkor látszik, hogy pedofília épp annyira ellenkezik a liberalizmussal, mint bármilyen más eszmerendszerrel.

De persze ki akarja megérteni, hogy miről is beszél, igaz? Nektek elég annyi, hogy szidhatjátok."

2013. dec. 1. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem, olyan kirekesztő velük a társadalom.

Ez nem betegség, hanem teljesen természetes.

Cohn Bendit úr is pedofil és semmi baj nincs vele.

2013. dec. 1. 21:43
 3/13 anonim ***** válasza:
26%

"Cohn Bendit úr is pedofil és semmi baj nincs vele."

Így van, én a híve vagyok! Szerintem csodálatos ember!

2013. dec. 1. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A pedofíliát és az ilyen hülye kérdéseket is elítélem.
2013. dec. 1. 21:49
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Az a vicc, hogy kiírsz egy ilyen kérdést akkor nem a liberálisok fognak válaszolni, hanem akik utálják őket. Így nem fogsz reális képet kapni a kérdésben feltett dolgokra.
2013. dec. 1. 21:50
 6/13 anonim ***** válasza:
6%

"Így van, én a híve vagyok! Szerintem csodálatos ember!"

Igen?Szerintem is!

A fiam imádja az EU parlamenti felszólalásait.

Ha alkalmam adódik, bemutatom Cohn úrnak!

Peace and love!

2013. dec. 1. 21:51
 7/13 anonim ***** válasza:
8%

Pízt és láwot neked is brádör!!!

Remélem a fiadat együtt tesszük boldoggá Kohn Bandita úrral és te is beszállsz majd közben! Aztán elmerülünk egymás élvezetében is, mint egy nagy, boldog szeretetkör! Már alig várom, mikor indulunk?

2013. dec. 1. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:
15%

Sajnos nem érek rá mostanában!

Szegregáció és rasszizmus elleni tüntetésen leszek!

Nem engedhetünk teret a szélsőségeknek és a kirekesztésnek!

Magyarországnak multikulturálisnak kell lennie, fel kell zárkózni nyugathoz!

Engedélyezni kell a melegházasságot is, mert anélkül nincs fejlődés!

Mi vagyunk a szivárvány gyermekei!

2013. dec. 1. 22:03
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Pontosan azt, mint minden egészséges elmével rendelkező állampolgár. A liberalizmusról pedig nem ártana olvasgatnod egy kicsit, mert kérdésből kirí, hogy sejtelmed sincs annak jelentéséről és annak értékrendszeréről.
2013. dec. 1. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:
11%

"A liberalizmusról pedig nem ártana olvasgatnod egy kicsit, mert kérdésből kirí, hogy sejtelmed sincs annak jelentéséről és annak értékrendszeréről."

Nem unjátok még, hogy amikor szóba kerül egy kérdésben a liberalizmus, ti mindig jöttök ezzel a nagy fellengzős dumával, hogy itt senki nem tud semmit a liberalizmusról és "höhh, én vagyok a király, mert én mindent tudok róla, de senkinek nem mondok semmit, mert szánalmas kis pondrók vagytok!".

Ha annyira vágod, hogy mi az a liberalizmus és mi mennyire nem tudjuk, akkor meséld el légyszíves, hogy mi az. Érdeklődve várjuk.

2013. dec. 1. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!