Hiszel Gyurcsány Ferencben?
Okos ember, jó üzletember.
Nem hiszek benne, senkiben sem hiszek. Viszton alkalmasnak tartom arra, hogy miniszterelnök legyen.
22/f
Utolsó:
Viszont Te meg alkalmatlan vagy az életre.
" Viszton alkalmasnak tartom arra, hogy miniszterelnök legyen."
Én viszont nem tartok egy ilyen trágár alakot annak!
Ilyeneket még a mostani miniszter sem enged meg magának.
14-es vagyok: A színvonalas vitakészségetek már most megmutatkozik, normális érvek helyett az amatőr személyeskedésben.
Nem hiszek egy politikusban sem, sem bal, sem jobb oldalon. Mindegyik hazudik, még Gyurcsány is.
Viszont Gyurcsány elhatárolódik a Nemzeti Importszavazóktól, nincsen benne minden mondatában a n*mzet szó és -figyelembe véve, hogy hogy lejáratta magát 2010-ben-, most elég szép helyen tart. Ezek nem egy buta ember ismérvei.
"Viszont Gyurcsány elhatárolódik a Nemzeti Importszavazóktól, nincsen benne minden mondatában a n*mzet szó és -figyelembe véve, hogy hogy lejáratta magát 2010-ben-, most elég szép helyen tart. Ezek nem egy buta ember ismérvei."
Csak minden másodikban a k.rv.ország.
Mi az a "szép hely"? Önállóan a 2%? :) És mégis felkapaszkodik az "összefogás" hátán.
14,18 -szó sincs róla, hogy buta GyF - csak Kókával karöltve ki akarták árusítani az országot. Ha ez neked nem baj, akkor az nagy baj. Kóka képes volt azt mondani egyszer a HVGben: "Üzletember vagyok, cégem Magyarország."
Persze, hogy nem használják a nemzet szót. Az nem tetszene a futtatóiknak. És nem tetszik ezért a mostani kiállás az EUnak, senkinek. Hát ez van. Sajnálom, hogy elvileg 22 éves vagy (bár még mindig nem hiszem), mert egy libsi-vénasszony hozzáállással rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!