Aki a komunista diktatúrában részt vett vagy kisz tag volt miért nem tiltatattnak el a közügyektől?
Bocsi a megfogalmazàsèrt de imàdom az archaikus magyar szenvedőszerkezetü mondatokat :D
Egy másik kérdés amit lusta vagyok külön kiírni de ide kapcsolódik: nem gondolják már a ballibek is úgy hogy a DK egy szélsősèges párt lett? Ugyanazt képezi a baloldalon mint a jobbik jobboldalon, ha nem többet.
De basszus a többesszámot nem egyeztettem..
A 'szomba már reggel van, fáradt vagyok....
továbbá el kellene tiltani a volt úttörőket és kisdobosokat is, mert micsoda dolog ez
így legalább senki nem politizálna aki mondjuk '85 előtt született ... na, az lenne szép világ
Nos nagyon egyszerű a válasz. A pártnak közel egymillió tagja volt és közel ugyanennyi a kisz-nek. Ha el akartál menni mondjuk tanárnak, akkor párttagnak kellett, hogy legyél még akkor is, ha te éppen leszarod a politikát.
Szerintem alapvetően inkább azokkal kellene foglalkozni, akik például központi bizottság tagjai voltak, vagy valamilyen módon ténylegesen részt vettek a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!