Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mesterházy Attila egy kókler?

Mesterházy Attila egy kókler?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre hogy csak közhelyek ömlenek belőle, bármiféle racionalitás nélkül. Kíváncsi vagyok az emberek meglátására, ez az én egyéni véleményem, kíváncsi vagyok mások hogyan látják.
2014. jan. 13. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet.

De orbán is az akkor. Semmivel se különb. Az is csak komcsizni tud, meg szabadságharcolni a nem létező ellenség ellen. Sőt, ez még ijesztő is. Nem véletlen járt kezelésre....

2014. jan. 13. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Inkább tehetségtelen. Még a közhelyeket is rosszul használja.
2014. jan. 13. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy látom. Bár a kókler kicsit talán erős szó összevetve azzal, amit a kérdéshez fűzött kommentben írsz. A kókler magyarul egy csaló és szélhámos. Na ebből is van egy adag Mesterházyban, de inkább a közhelyesség, a semmitmondás dominál. Nem fog becsapni, ha rászavazol, mert nem is mond semmi kézzelfoghatót. Annyiban csal csupán, hogy azt a látszatot igyekszik kelteni, hogy ő egy kormányképes ember. De könnyű belátni, hogy nem az. Gyurcsányhoz hasonlóan az fiókja (és feje is) üres, és ha győzne, egy-két szimbolikus intézkedés után ő se tudná, mi legyen a következő lépés.

Mesterházy abban nyújtott jelentőset, hogy az MSZP-én belül stabilizálni tudta a hatalmát, nyilván jól átlátja a belső hatalmi viszonyokat, és ezt eredményesen a maga javára tudta fordítani. De ebből még nem következik, hogy egy országot értelmesen kormányozni is tudna.

2014. jan. 13. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Minimum!
2014. jan. 13. 17:19
 5/7 Dick Esmen ***** válasza:
Buta,súlytalan senki.
2014. jan. 13. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Az. Populista. Azt mondja ő is amit hallani akarsz. Meg még jó páran.
2014. jan. 13. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek a hatalomért az országot felégetnék! A pénz és a hatalom, ez a két cél lebeg a politikusok 98% előtt
2014. aug. 28. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!