Csak szerintem egy nagy átverés a rezsicsökkentés?
Csökkenti a Viktor 10-20%-kal. Oké, ez jó LENNE, ha pofátlan módon nem szedné el az itt megtakarított kis pénz többszörösét más módon: gondolok itt a 27%-os áfára, arra, hogy a banki szolgáltatások díja 10szeresére emelkedett...stb.
Ez az ország, azaz a magyar nép tényleg ennyire h*lye, hogy mindezt milliók beveszik?
Csak szerintem ez a legalább 200. kérdés ebben a témában?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=rezsics%F6kk..
A rezsicsökkentés nem állami pénzből megy, így nem is abból ad vissza, amiből elvesz.
Csak azért mondom, mert sokan abban a hitben élnek, hogy ez így van.
Az nem zavar senkit, hogy a néhány rezsi világpiaci ára lement 25%-kal? Azt most mi megkaptuk "rezsicsökkentés" néven és sunyi módon bevezetett cégadókkal.
*facepalm
""Az nem zavar senkit, hogy a néhány rezsi világpiaci ára lement 25%-kal?""
Ekkora butaságot még nem hallottam!
Németországban jobban teljesít: negyedik éve csökkennek az energiaárak, 2010-hez képest már 32 százalékkal alacsonyabb a rezsi. Mindezt piaci alapon, kormányzati beavatkozás nélkül.
Forrás:
Amivel nálunk Orbánék verik a mellüket és hülyítik a népet (már, akit tudnak), az Németországban piaci alapon történik, és nem 10-20%-kal. Hát ja, ott legalább van valós szakmai teljesítmény, van mivel kampányolni, nem csupán amolyan "kiveszek a bal zsebedből 10 forintot, átteszek belőle 5-öt a jobb zsebedbe és csókold meg a cipőm orrát" jellegű cinikus átverés, amit a Fidesz művel.
Szerintem is egy nagy átverés!!!
Jobb lett volna inkább emelni 20%-al, hogy az olyan emberek is nyugodtan aludjanak mint a kérdező.
Hiszen ha 20%-al emelték volna a rezsit akkor annak infláció gerjesztő hatása lenne így az élelmiszerek és egyéb dolgok ára már legalább 30%-al magasabb lenne.
Semmi baj majd az mszp megszüntetti a csökkentést mint ahogy azt már nyilatkozták és majd legalább 2-3-szorosára emelik a gáz a villany árát. Természetesen a bankadót is eltörlik vagy csökkentik - erről is nyilatkoztak már- az emiatt keletkezett hiányt majd betömik adóemeléssel és új adókkal. Akkor a kérdező is megnyugszik ha már a kéttszeresére emelt villanyszámla megérkezik. Hajrá MSZP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!