Ismertségetekben van olyan aki beveszi ezt a rezsicsökkentés maszlagot?
Próbáltatok beszélni vele, hogy nincs is rezsicsökkentés, kamu az egész? Hogy reagált?
Én próbáltam beszélni ismerősömmel és fel volt háborodva, jó hogy nem teszi ki orbán képét a házukba és imádkozik érte minden este? Sok ilyen van, vagy csak haverom ennyire hülye?
Még jó, hogy te ilyen okos vagy :)
Szerencsés ismerőseid vannak.
sajnos nekem is vannak kollegáim akik megeszik a rezsicsökkentés maszlagot de közbe sírnak hogy nem tudják kifizetni a számlákat
ez a rezsihiszti egy vicc nem arról kéne kedves kormányunknak mellékletet küldeni hogy 3 ft val kevesebb lett a villanyszámla hanem arról hogy 8 éve a fizetésed pl 20% ment el adó/áfa/stbre most meg 50%
"és ez csak a gáz"
És a bankköltség? Telefonköltség?
Csak mert nekem (főleg a céges számlákon) több tízezerrel ment fel a bankköltség. Meg a telefonköltség is pár ezressel. A gáz meg le mondjuk 3ezerrel.
Ha egy 10-essel ment le csak a gázszámlád a hónapban, akkor szép "kis" házad lehet. Medence is van? Fűtött út? Kell támogatni az ilyen "átlagembereket", szerintem is...
# 7 "És a bankköltség? Telefonköltség? "
Nehogy már ennek bármi köze is legyen a rezsicsökkentéshez, hülyegyerek.
"Ha egy 10-essel ment le csak a gázszámlád a hónapban, akkor szép "kis" házad lehet. Medence is van? Fűtött út? Kell támogatni az ilyen "átlagembereket", szerintem is..."
Innentől kezdve meg már konkrétan tudom, hogy egy hülyegyerek vagy, akinek csak álmában volt/lesz háza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!