Gyurcsány lesz ismét az ország miniszterelnöke?
Egyre inkább azt látom, hogy Gyurcsány akarata érvényesül a bal oldalon.
Mit gondoltok, van neki kész koncepciója arra, hogy ő legyen a miniszterelnök? Én egész biztos vagyok benne, hogy ez a végső célja, és addig fog sakkozni, ha nyer a baloldal, hogy sikerül is neki.
Az ő koncepciója, szerintem az, hogy kiiktatja a többi baloldali listavezetőt, mint miniszterelnök-jelöltet, és egy közös külső jelölt felé tereli a megbeszéléseket. Ezzel a közös külső jelölttel egyeztet a miniszterelnökség fejében arról, hogy néhány éven belül visszavonul, és Gyurcsányt javasolja utódjának. Vagy valamilyen színjáték során visszalép, mire Gyurcsány felkészíti a terepet. Hiszen 2004-ben is Medgyessy kiiktatásával lett miniszterelnök.
Szóval mit gondoltok. Áll-e az a koncepció, hogy lebeszéli Mesterházyt a miniszterelnök-jelöltségről. Betolja a saját külső jelöltjét, amely neki fogja átadni a miniszterelnöki pozíciót, és 2015-2016 körül Gyurcsány lehet ismét az ország vezetője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!