Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány lesz ismét az...

Gyurcsány lesz ismét az ország miniszterelnöke?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt látom, hogy Gyurcsány akarata érvényesül a bal oldalon.

Mit gondoltok, van neki kész koncepciója arra, hogy ő legyen a miniszterelnök? Én egész biztos vagyok benne, hogy ez a végső célja, és addig fog sakkozni, ha nyer a baloldal, hogy sikerül is neki.

Az ő koncepciója, szerintem az, hogy kiiktatja a többi baloldali listavezetőt, mint miniszterelnök-jelöltet, és egy közös külső jelölt felé tereli a megbeszéléseket. Ezzel a közös külső jelölttel egyeztet a miniszterelnökség fejében arról, hogy néhány éven belül visszavonul, és Gyurcsányt javasolja utódjának. Vagy valamilyen színjáték során visszalép, mire Gyurcsány felkészíti a terepet. Hiszen 2004-ben is Medgyessy kiiktatásával lett miniszterelnök.

Szóval mit gondoltok. Áll-e az a koncepció, hogy lebeszéli Mesterházyt a miniszterelnök-jelöltségről. Betolja a saját külső jelöltjét, amely neki fogja átadni a miniszterelnöki pozíciót, és 2015-2016 körül Gyurcsány lehet ismét az ország vezetője?

2014. jan. 12. 14:40
1 2 3 4
 11/31 lacka1 válasza:
45%
Bebaszna, ha megint Ő lenne a miniszter elnök. Sokan elfelejtik hogy hazudtunk, reggel, délben, és este. ép eszű polgár nem akarhatja a megszorításokat megint. Azt mondják hogy a rezsicsökkentés szar, meg ámítás, mégsem hallottam, hogy valaki is felhívta volna a szolgáltatót, hogy neki a régi áron számoljanak.
2014. jan. 12. 18:42
 12/31 anonim ***** válasza:
45%

"Sokan elfelejtik hogy hazudtunk, reggel, délben,"

Ők inkább pont emlékeznek arra, hogy mit mondott Gyurcsány és ismerik a teljes szöveget elejétől-végig, ellentétben veled, akinek elég az Orbán által beléd tömött kiragadott félmondat.

2014. jan. 12. 19:24
 13/31 anonim ***** válasza:
56%
Hajrá Ferkó!!!
2014. jan. 12. 19:49
 14/31 A kérdező kommentje:
2014. jan. 12. 22:56
 15/31 anonim ***** válasza:

Emlékeztetőül:

Itt a teljes szöveg, ne bestofozzál:

https://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE

Süketek kedvéért az olvasható átírat:

[link]

2014. jan. 12. 23:17
 16/31 anonim válasza:
Persze valóban nagyon szép, megindító beszédet mondott gyurcsány, de az még a tényen nem változtat, hogy elkúrták, hazdutak. Ott belátta és rájött hogy változtatni kéne, de az már késő volt. A mostani baloldal meg egy vicc, mindhárom tag utálja a másikat, mégis képesek szövetkezni, ebből látszik hogy csak a hatalomvágy élteti őket. Az meg lehet hogy az mszp idejében valamivel könnyebb volt az élet, hitelből persze hogy könnyebb. Csak a sok marha arra nem gondol hogy a hitel nem úgy van hogy felvesszük aztán mindenféle szociális juttatásra elherdáljuk. Valakinek azt vissza is kell nyögni, akárcsak a legvidámabb barakk hitelét most nekünk.
2014. jan. 13. 17:03
 17/31 A kérdező kommentje:
Meglepődve hallom sok baloldali ismerősömtől, hogy Gyurcsány a legkarakteresebb politikus, és neki kellene lenni a miniszterelnökjelöltnek? Végülis kiállását tekintve lehet benne valami. Hogy erélyesebb, dinamikusabb mint Mesterházy vagy Bajnai, ráadásul simán túljár az eszükön. Mit gondoltok, ez általános baloldali vélekedés, hogy Gyurcsány kellene miniszterelnöknek vagy nem annyira jellemző? Te, ha baloldali vagy, őt jobbnak látnád Mesterházynál?
2014. jan. 24. 16:58
 18/31 anonim ***** válasza:
72%

Az ilyen embereket én kiállítanám az állatkertben mint a legnaivabb átverhető életképtelen egyedi az emberiségnek.

(Az ismeretségi körödet, meg a Fletó fanokat)

2014. jan. 24. 18:59
 19/31 anonim ***** válasza:
Csak azt mem értem ha most újra ilyen nagy baloldali egység meg összefogás van, akkor minek darabolódott fel egyáltalán? Elvileg azért mert nem értettek egyet egymással nem? De akkor most mégis hogyan lehetnek együtt? Tényleg vicc az egész! Szóbal aki az ilyen színjátékok után is képes a "baloldalra" szavazni az egy idióta agyhalott és erre már tényleg csak ezt tudom mondani. Ja és nem vagyok Fideszes és gyűlölöm is őket ugyanúgy. Az egész 24 éve regnálo politikai disznóólat úgy ahogy van a vágóhídra kéne küldeni! Nem érdemlik meg egyikőnk szavazatát sem, se értékrendjük, se céljaik, ugyanazok az emberek újra és újra feltűnnek, atalakulva más színben, formációban és szerepben, és ezt észre kéne már venni.
2014. jan. 24. 22:22
 20/31 anonim ***** válasza:
Jobboldal mást se tud mint elkúrtuk baloldal meg mindent összeloptunk, a urambátyámék között mindent szétosztottunk :-( Van az országban olyan aki érdemes a vezetésre? Aki ésszel az ország felemelkedéséért küzd? Ha nem a FIDESZ győz felfordulás lesz, mert nem bírná elviselni, hogy vesztett. Felhergelné az őt imádóit. Állandóan az menne, hogy csaltak. Csalás szó csak akkor nem hangzik el, ha ők győznek. Mozgósítva van az összes külföldön élő kettős állampolgársággal rendelkező. Anyám ne hagyj el mi lesz még itt?
2014. jan. 25. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!