Gyurcsány lesz ismét az ország miniszterelnöke?
Egyre inkább azt látom, hogy Gyurcsány akarata érvényesül a bal oldalon.
Mit gondoltok, van neki kész koncepciója arra, hogy ő legyen a miniszterelnök? Én egész biztos vagyok benne, hogy ez a végső célja, és addig fog sakkozni, ha nyer a baloldal, hogy sikerül is neki.
Az ő koncepciója, szerintem az, hogy kiiktatja a többi baloldali listavezetőt, mint miniszterelnök-jelöltet, és egy közös külső jelölt felé tereli a megbeszéléseket. Ezzel a közös külső jelölttel egyeztet a miniszterelnökség fejében arról, hogy néhány éven belül visszavonul, és Gyurcsányt javasolja utódjának. Vagy valamilyen színjáték során visszalép, mire Gyurcsány felkészíti a terepet. Hiszen 2004-ben is Medgyessy kiiktatásával lett miniszterelnök.
Szóval mit gondoltok. Áll-e az a koncepció, hogy lebeszéli Mesterházyt a miniszterelnök-jelöltségről. Betolja a saját külső jelöltjét, amely neki fogja átadni a miniszterelnöki pozíciót, és 2015-2016 körül Gyurcsány lehet ismét az ország vezetője?
"Elvileg azért mert nem értettek egyet egymással nem? De akkor most mégis hogyan lehetnek együtt?"
Olyanról még nem hallottál, hogy szövetség közös célok elérése érdekében? Szerinted egy pártban, pártszövetségben mindenkinek, mindenről pontosan ugyanolyan véleménnyel kell lennie? Arról nem is beszélve, hogy a Fidesz is koalícióban kormányzott anno a kisgazdákkal, akikkel pedig Orbán még az 1998-as választások előtt kizárta ennek lehetőségét.
Erre mondják azt hogy a nem létező gerinc hajlítása és az ördöggel való lepaktálás tipikus példája a hatalom megszerzésért.
Kérdés az, a nép ehhez asszisztál?
"Kérdés az, a nép ehhez asszisztál?"
Nagyon remélem, hogy inkább ehhez asszisztál, mint a gátoljuk a kormányt ellenzékben, ahogy tudjuk, kerüljünk csellel, hazugsággal hatalomra és csináljunk kormányon teljesen mást, mint amit a kampányon ígértünk című fideszes borzalomhoz.
Sajnos a magyar embereknek elég szelektív a memóriája...Gyurcsányék amit műveltek, az egyenlő volt a borzalommal, de ezt sokan elfelejtik. És miért? Mert Gyurcsány meglátogatta a Miskolci prolikat a panelrengetegben, és két szóval levette őket a lábukról.
Ameddig a nép ilyen, addig senki ne várjon kiváló kormányt.
Még egy ok amiért soha nem fogok a baloldalra szavazni, hogy akár egy fikarcni eséllye van annak, hogy ez a színpadias bohóc mégegyszer ne kerüljön a miniszterelnöki szék közelébe.
Karakteres???? Ez egy színész és annak is rossz maximum humoristának mehetne el. Mélységesen csalódott vagyok, hogy azok után amit ez a barom művelt még van aki visszasírja. Kit érdekel, hogy mit mondott Öszödön. Akkor is a tény az tény, hogy hazudott, csaltak a számokkal és nem csináltak semmit. Attól, hogy a pribékei előtt ezt elmondta, aztán valami jóakarója ezt kiszivárógtatta, még nem lesz igazságbeszéd, meg tökömtudja..
Nem lesz ő a hős, mert a sok csaló, hazug gazemberrel megbeszélték, hogy csinálni is kéne már valamit nem csak lopni, mert akkor nem szavaznak ránk többet..
Ennyi eszetek van ez az ember soha többé a parlamentbe se juthatna be. De mivel Mesterházi egy gyenge gerinctelen ember, pedig benne még bíztam, még is ott fog vigyorogni a parlamentben.
Tehát nem változtatott 4 év alatt semmit ugyan azok maradtak akik voltak... Lehet megpróbálni megmagyarázni, de ez van, még az is szégyen, hogy a legerősebb ellenzéki párt lehet a jobbik sokkal jobban megérdemelné vagy az LMP..
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel..."
(Széchenyi István)
A baloldal most is -mikor nem(?)- lejáratta magát,hiteltelenné vált Fletó ugyben. Miután reggel délben este hazudtak,kitagadták. Tobb nyilatkozatot adtak az utolso pár honapban is,hogy nincs azaz isten(kis i-vel,mert ezeknek más istenük van) hogy ők szövetkezzenek Fletoval...a végén persze addig kukacoskodtak egymással míg bevették. Sőt még elvtárs Fleto ad paramcsot hogy mit akar,milyen szánalom ez már?
Nemtudom a kerdezo milyen kornyezetben forog,de korulottem kb. szoba se jon a bal oldal,mint alternativa.Jobb oldalrol megy a gondolkodas,hogy melyikre.
A baloldal eladta amit ellehetett,rezsidijakat emelték az égbe,elvettek a 13.havi nyugdijat es fizetest, a 4-es metro milliarjairol ne is beszéljunk,a dugodijat is ők igerték meg az Eu-nak es mikor kozeledett az idopont -mivel mar nem ok voltak hatalmon- nekuk lett legnagyobb a pofája,hogy az fuuuuj! Derosssz!Levelee! Komolyan mondom akkor kiborultam hogy nincs senki aki pofánvágja ezeket? A jo edey anyjuktol mit tanultak?
A jobboldal sem jobb...de az a kisebbik rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!