Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan cigány, zsidó...

Van itt olyan cigány, zsidó vagy bármilyen "kisebbséghez" tartozó személy aki szerint a Magyar Gárda megalakulásának célja nem a félelemkeltés és az idegengyűlölet a célja?

Figyelt kérdés

Érdekelne az egyén véleménye a fenti népcsoportokrészéről. Érdekelne, hogy ami eljut az átlagemberekhez a médián keresztül, az mennyire helytálló. Tehát: fentiek közül van aki hiszi hogy nem ellene/ellenük alakult a Gárda?

HAngsúlyozom, hogy NEM a Jobbikról beszélek, hanem a Gárdáról (vagy Új Magyar Gárdáról, ez most itt mindegy)

2009. dec. 1. 12:13
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
44%

szerintem te sík hülye vagy. én sem tartom gyűlöletkeltőnek a gárdát egy oldalon állunk de ettől függetlenül te totálisan hülye vagy.

mi gyűlöletkeltő volt abban, hogy megírtam, h az előttem lévő válaszoló egy liberális aki csak az érem egyik oldalát nézi? Olvasni se értelmezni nem tudsz, szánalom vagy ember és k.ára beképzelt is, intelligens az tuti nem.

2009. dec. 4. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!