Van itt olyan cigány, zsidó vagy bármilyen "kisebbséghez" tartozó személy aki szerint a Magyar Gárda megalakulásának célja nem a félelemkeltés és az idegengyűlölet a célja?
Figyelt kérdés
Érdekelne az egyén véleménye a fenti népcsoportokrészéről. Érdekelne, hogy ami eljut az átlagemberekhez a médián keresztül, az mennyire helytálló. Tehát: fentiek közül van aki hiszi hogy nem ellene/ellenük alakult a Gárda?
HAngsúlyozom, hogy NEM a Jobbikról beszélek, hanem a Gárdáról (vagy Új Magyar Gárdáról, ez most itt mindegy)
2009. dec. 1. 12:13
31/31 anonim válasza:
szerintem te sík hülye vagy. én sem tartom gyűlöletkeltőnek a gárdát egy oldalon állunk de ettől függetlenül te totálisan hülye vagy.
mi gyűlöletkeltő volt abban, hogy megírtam, h az előttem lévő válaszoló egy liberális aki csak az érem egyik oldalát nézi? Olvasni se értelmezni nem tudsz, szánalom vagy ember és k.ára beképzelt is, intelligens az tuti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!