Van itt olyan cigány, zsidó vagy bármilyen "kisebbséghez" tartozó személy aki szerint a Magyar Gárda megalakulásának célja nem a félelemkeltés és az idegengyűlölet a célja?
Érdekelne az egyén véleménye a fenti népcsoportokrészéről. Érdekelne, hogy ami eljut az átlagemberekhez a médián keresztül, az mennyire helytálló. Tehát: fentiek közül van aki hiszi hogy nem ellene/ellenük alakult a Gárda?
HAngsúlyozom, hogy NEM a Jobbikról beszélek, hanem a Gárdáról (vagy Új Magyar Gárdáról, ez most itt mindegy)
"A válasz megírásának időpontja: ma 18:44"
Fején találtad a szöget. Ha valóban a bűnözéssel lenne a problémájuk, akkor nem egy alapvetően soviniszta ideológia mentén szerveződnének, hanem semleges erőként. Így viszont nyilvánvaló, hogy a bűncselekmények megítélése náluk az elkövető származása alapján súlyozódik, tehát első helyen van a cigánygyűlölet, és csak másodlagos a bűn elleni fellépés. Nekem nem kellenek ilyen elfogult "rendőrök".
nagyon sok itt a sötét ember.. Magyar Gárda épp most ment le Sajóbábonyba megvédeni a hely Jobbikos képviselőjét és családját, mert a rendőrök nem voltak hajlandóak. a Magyar Gárda a cigányokkal együtt pakolt zsákokat árvíz idején, és még van jónéhány példa. A bűncselekmények nagy részét viszont cigányok követik el, akik ellen a rendőrség szinte semmit nem tesz (Cozma-gyilkosok mosdatása pl., hol a többi 25 ember aki ott volt és védelmi pénzt szedett a cigánymaffiának?), emiatt a kettős mérce miatt kellett létrejönnie egy ilyen szervezetnek, aki kiáll a jogainkért, és közli a cigányokkal, amit rajtunk kívül szinte minden országban : Nem otthon vagytok, vagy alkalmazkodtok vagy elhúztok a faszba. Nem véletlenül nem kapnak vízumot Franciaországba cigányok, nem véletlenül vannak Olaszországban táborok ahol fegyveresek őrzik a cigányokat a saját külön közösségükben, hogy egymástól lopjanak. Nembeszélve arról hogy a 18 év alatti cigányok ellen nem is tud fellépni a törvény, mert annyira sötétek, hogy nem veszik észre hogy a cigányok alkalmazkodnak mindenhez, csak hogy bűnözni tudjanak, így a gyerekeket küldik lopni. Egyébként szerinted milyen lehet pl BAZ megyébe olyan osztályba járni ahol több mint a fele cigány ? belegondolsz az ilyenekbe vagy csak vered a faszod otthon a jórészt cigánymentes övezetben?
Bajnai aztán nagyon sokat ér amúgy, ugyanúgy folytatja a szocik hazugságait ("Teljesen nyilvánvaló volt, hogy amit mondunk az nem igaz" - úgylátszik nem mindenkinek)
Köszönöm a sok választ, örülök hogy akadt köztük olyan is ami a kérdésre válaszolt! Bár jó kis vita kerekedett, sajnos nem sok válasz érkezett.
Az éremoldal-nyalogató dumás meg beveheti.
Kíváncsi voltam hogy értelmesen, kulturáltan feltett kérdésre hány kulturált választ kapok az érintettektől. A rasszista megjegyzések kapcsán még annyit hozzátennék, hogy a kérdés alanyai, vagyis inkább egy jelentős részük szerintem lényegesen rasszistábbak az átlag MAGYAR és FEHÉR embereknél, ennek is tudható be, hogy egy bizonyos határt túllépve beindul a MAGYAR és FEHÉR emberek védekező mechanizmusa. ( Köszönhető a qvanagy liberalizmusnak, ami nem csak nálunk dívik hanem egész európában. ) Bár ebben sajnos benne van a keze sok MAGYAR és FEHÉR embernek is.
Hogy a témához is szóljak: szerintem a Gárda megalakulását nem a rasszizmus/anitszemitizmus generálta hanem ez a mocskos kupleráj ami ebben a szép magyar rendőrségen, igazságszolgáltatáson és úgy általában a degeneráltan ránkerőltetett határokon belül virul.
Nem érzem magam rasszistának és ugyanígy a Gárdát sem, de a számok makacs jószágok és a statisztikák szerint - ha nem valami elferdített pártkampányban halljuk - sajnos a bűnözés ( vagy épp félelemkeltés, idegengyűlölet ) nem a MAGYAR és FEHÉR emberek jellegzetes életformája. Tisztelet a kivételnek, a kérdésem igazából nekik, a kivételnek tettem fel. A ritka, ám szerintem létező kivételeseknek. Akik MAGYARnak érzik magukat és ennek megfelelően élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!