Hogy lehet Áder János Magyarország köztársasági elnöke, amikor már eltörölték a köztársaságot?
Figyelt kérdés
Akkor ő most milyen pozícióban is van?2014. jan. 12. 00:13
11/15 anonim válasza:
Most mi értelme volt ezt megkérdezni, hogyha te is tisztában vagy vele, hogy nem törölték el a köztársaságot?
12/15 anonim válasza:
Nem tudom miért kell ilyen marhaságokat terjeszteni, nem komálom a fideszt, de mikor valamelyik okos az atv-be azt mondja már nincs köztársaság, mert megváltoztatták, kinyílik a bicska a zsebembe, hogy komolyan ezek ugyan olyan választópolgárok, mint én és ezek döntenek a sorsomról, az ország sorsáról? Neked is elmondom mint mások is, köztársaság vagyunk, köztársasági elnökünk is van aki magyarország köztársasági elnöke, és nem a magyar köztársaság köztársasági elnöke, ennyi. És tényleg ez nem a fidesz védelme, ez a tény, nálam nem sokán utálják jobban a fideszt szerintem...
13/15 anonim válasza:
Látod ezért nem szabad a baloldalnak egy szavát se elhinni, mert nevetségesen butaságokat fogsz mondani ..... :)
Magyarország államformája köztársaság.
B cikk 2. pont
14/15 anonim válasza:
"azt tudom, hogy csak formailag törölték el, csupán érdeklődtem, senkit nem szándékoztam megsérteni"
Rosszul tudod, nem törölték el, formailag is köztársaságban élsz.
Egyetlen hely, ahol a köztársaság szót lecserélték az az ország hivatalos megnevezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!