Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem ért egyet a kémiai...

Aki nem ért egyet a kémiai kasztrálással (nemi erőszak esetén) elmondaná, hogy miért?

Figyelt kérdés

Alapjáraton liberálisnak tartom magam, de azért nálam is megvannak a határok. Pl. nekem nő létemre teljesen megfelel a jelenlegi abortusztörvény (mert szerintem a gyermeknek is van joga), és úgy gondolom, aki képes volt állati módon kielégiteni az ösztöneit egy másik emberen annak akarata ellenére, az a KÉMIAI kasztrálást igenis megérdemli!

Megkérnélek titeket, hogy mocskolódás nélkül írjatok, és ne kezeljétek le azt, aki nem ért veletek egyet! Felnőtt értelmes emberek véleményét várom, esetleg egy kultúrált vitát!

Köszönöm!

2014. jan. 8. 14:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha az illetőt kasztrálják és kiengedik, akkor legközelebb majd használ kést, macsétát, vagy csak simán megfojtja az áldozatait. A nemi erőszak a legkevésbé sem a szexről szól, úgyhogy ez kitűnő út, hogy egy súlyos problémából halálos problémát csináljunk.
2014. jan. 9. 19:39
 22/28 anonim ***** válasza:
69%
A kémiai kasztrálás az lényegében gyógyszer. Különböző válfajai vannak. Vannak olyan típusok is, mely nem örök érvényű, hanem mondjuk 3 havonta kell bevenni egy ilyen pirulát. Van olyan ország, ahol tudtommal ilyen módszerrel alkalmazzák a kémiai kasztrálást szerintem teljesen humánus és megelőző célzatú. Hisz így az ösztön nem tudja rávinni, hogy megerőszakoljon valakit. Azon egyszerű okból, mert nem áll fel neki.
2014. jan. 12. 18:14
 23/28 anonim ***** válasza:

"Azon egyszerű okból, mert nem áll fel neki.

"

Így van, éppen ezért használja a méteres böllérkést a célra. Kérdés melyik rosszabb...

2014. jan. 12. 20:16
 24/28 anonim ***** válasza:
88%

A 21-es válasszal/válaszolóval értek egyet. A bűncselekmény elkövetésének lehetséges indítékai nem a kémiai kasztrálást teszik szükségessé. Az elkövetők szimplán aberráltak, vagy és valószínűleg minden esetben gyűlölik a nőket. Én sem hiszem, hogy egy kémiai kasztrálás ezt a gyűlöletet csillapítaná.

Az meg, hogy hányadik felmenőnek a hibája esetleg, hogy egy férget nevelt a csemetéből, teljesen mindegy. Nem egy egész társadalomnak és vad idegen embereknek kellene viselnie a következményeket. Nem hiszek abban, hogy egy szexuális erőszakot elkövető egyénnek normális emberek között lenne a helye mi után letöltötte nevetséges pár éves fegyházbüntetését. Aki egyszer ilyesmit elkövet, azt nem valószínű, hogy egy későbbi büntetés fogja visszatartani a következő áldozatánál. Véleményem szerint az erőszakos bűncselekményeket elkövető embereket csak az agyuk átprogramozásával lehetne rehabilitálni, úgy hogy később senkiben se tehessenek kárt. Nos, kétlem, hogy ez valaha is lehetséges lesz. Én az ilyen embereket egész életükre elzárnám. Egyébként én szeretem az embereket, érdekel a sorsuk, stb... de azért ne legyünk már annyira szociálisak, hogy erőszakos bűnelkövetőket pár év után szabadon engedünk egy ejnye-bejnyével, csak mert az anyukájuk annak idején elfelejtette a jó irányba terelni őket. Nagyon sajnálatos, de nehogy már ezért olyanok szívjanak, akiknek közük nem volt hozzá. Élje csak tovább a kasztrálatlan életét, de mindvégig rácsok mögött, vagy egy lakatlan szigeten.

2014. jan. 19. 00:24
 25/28 PHP de kóder! ***** válasza:
51%
szerintem zazriveczen, novak emoken meg a tobbi fergen nyugodtan ki lehetne kiserletezni, hogy hatekony-e a modszer
2014. ápr. 7. 18:23
 26/28 anonim ***** válasza:
Ezzel az a baj, hogyha kasztrálod, attól tud szexelni csak nemzőképes nem lesz, szóval ugyanúgy meg tud majd erőszakolni embereket.
2014. szept. 12. 18:47
 27/28 anonim ***** válasza:

és mi van ha mégsem ő volt az elkövető?

vagy ha nem is volt erőszak, a csaj bosszúból jelentette fel?

akkor visszaadod a golyóit, hogy bocsika?

2014. szept. 13. 09:11
 28/28 anonim ***** válasza:
abban az esetben a csajt betenném 4-5 pedofil közé
2015. aug. 11. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!