Miért a Gyurcsány vezette álbaloldallal akarjátok leváltani a Fideszt és miért nem a Jobbikkal?
15.57
letiltottalak. ha a továbbiakban szeretnél valamit megosztani, kérlek nyugodtan tedd meg a nyilvánosság előtt.
Mert ennyi eszük van! :)
És nem azért mert nem a jobbikkal (nekem is vannak kétségeim) akarják, hanem a sz.rt és a f.st váltogatják felváltva.
"letiltottalak. ha a továbbiakban szeretnél valamit megosztani, kérlek nyugodtan tedd meg a nyilvánosság előtt."
Hehe, a kérdező az én letiltott privát listámon is előkelő helyen van, olyan celebek között, mint pl. Haggard, vagy a beszédes nevű Josef Keitel. Világéletemben (úgy 36 évig) türelmes ember voltam, de egy idő után uncsivá vált, hogy nyeretlen húszévesek győzködnek a "történelem eddigi legigazabb magyar vállalkozásáról", amit jelen esetben egy Zagyva Gyula, Szegedi Csanád, Morvai Krisztina és hasonlók fémjelezte szellemi kupleráj testesít meg :)))
Jehovistákkal, szcientológusokkal és politikai duáljaikkal rövid távon szórakoztató a párbeszéd, hosszú távon azonban rendkívül fárasztó.
Üdv: Covenant
"Tetro, mivel érdemeltem ki a letiltást ?"
Ne foglalkozz az ilyesmivel, inkább örülj neki!
Ha ugyanazt a bűnözőmosdatós dumát szajkóznád mint ezek akkor "nagy haverja" lennél.
13#-as:
" EU és kisebbség ellenesség "
Csak azért EU ellenesek, mert az EU már többször okozott kárt hazánknak, a kisebbségekkel nincs semmi bajuk, csak a beilleszkedni képtelen / összeférhetetlen emberekkel. Csakhát általában, ismétlem: ÁLTALÁBAN ez kisebbséget is jelent. Csak az igazság nem mindig polkorrekt dolog. A lengyel / sváb / kínai kisebbséggel miért nincs baja a Jobbiknak ?
" multik kiűzése "
Hol olvastad ezt ?
" túlzott keresztény és magyar mánia "
Jobbik csak egészségesen nacionalista és keresztény, nem vallásőrült / szélsőséges, ahogy beállítod őket.
14#-es:
Ez egy abszolút kivitelezhető alapprogram. Ehhez hozzáveszed még a szakpolitikusok, közgazdászok érveit, és megérted.
#16-os:
"Egy szemléletes példa: kormányra kerülve betiltanák a nem jobboldali médiát."
Hol olvastad ezt ?
"Egy EU-ból kilépni szándékozó"
A Jobbik nem gondolta komolyan az EU-ból való kilépést, nem mindenáron akar kilépni az EU-ból. A Jobbik a népszavazást az uniós tagságról egy elutasító többség esetén sem az azonnali kilépésre használná fel, hanem azzal csak zsarolná az Európai Uniót a kedvezőbb feltételek kicsikarására:
" az európai értékekkel szemben teljesen idegen népek felé forduló "
Ez inkább az EU-ról mondható el. Az EU-nak a hóbortja a cigányok és a beilleszkedni nem akaró, Sariah-t bevezetni akaró muszlim, fekete bevándorlók pátyolgatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!