Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a Gyurcsány vezette...

Miért a Gyurcsány vezette álbaloldallal akarjátok leváltani a Fideszt és miért nem a Jobbikkal?

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 19:33
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Azért írtam privátban, mert azt gondoltam, hogy a topicot itt fogod hagyni a tévhitektől szenvedő válaszod megírása után ill. az egyik topicban történt félreértést meg akartam magyarázni.
2014. jan. 8. 15:57
 22/29 tetro ***** válasza:

15.57

letiltottalak. ha a továbbiakban szeretnél valamit megosztani, kérlek nyugodtan tedd meg a nyilvánosság előtt.

2014. jan. 8. 17:54
 23/29 anonim ***** válasza:
53%

Mert ennyi eszük van! :)

És nem azért mert nem a jobbikkal (nekem is vannak kétségeim) akarják, hanem a sz.rt és a f.st váltogatják felváltva.

2014. jan. 8. 17:54
 24/29 anonim ***** válasza:
59%

"letiltottalak. ha a továbbiakban szeretnél valamit megosztani, kérlek nyugodtan tedd meg a nyilvánosság előtt."

Hehe, a kérdező az én letiltott privát listámon is előkelő helyen van, olyan celebek között, mint pl. Haggard, vagy a beszédes nevű Josef Keitel. Világéletemben (úgy 36 évig) türelmes ember voltam, de egy idő után uncsivá vált, hogy nyeretlen húszévesek győzködnek a "történelem eddigi legigazabb magyar vállalkozásáról", amit jelen esetben egy Zagyva Gyula, Szegedi Csanád, Morvai Krisztina és hasonlók fémjelezte szellemi kupleráj testesít meg :)))

Jehovistákkal, szcientológusokkal és politikai duáljaikkal rövid távon szórakoztató a párbeszéd, hosszú távon azonban rendkívül fárasztó.

Üdv: Covenant

2014. jan. 8. 18:15
 25/29 A kérdező kommentje:
Tetro, mivel érdemeltem ki a letiltást ?
2014. jan. 8. 19:03
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

"Tetro, mivel érdemeltem ki a letiltást ?"

Ne foglalkozz az ilyesmivel, inkább örülj neki!

Ha ugyanazt a bűnözőmosdatós dumát szajkóznád mint ezek akkor "nagy haverja" lennél.

2014. jan. 8. 19:10
 27/29 A kérdező kommentje:

13#-as:

" EU és kisebbség ellenesség "

Csak azért EU ellenesek, mert az EU már többször okozott kárt hazánknak, a kisebbségekkel nincs semmi bajuk, csak a beilleszkedni képtelen / összeférhetetlen emberekkel. Csakhát általában, ismétlem: ÁLTALÁBAN ez kisebbséget is jelent. Csak az igazság nem mindig polkorrekt dolog. A lengyel / sváb / kínai kisebbséggel miért nincs baja a Jobbiknak ?

" multik kiűzése "

Hol olvastad ezt ?

" túlzott keresztény és magyar mánia "

Jobbik csak egészségesen nacionalista és keresztény, nem vallásőrült / szélsőséges, ahogy beállítod őket.

14#-es:

Ez egy abszolút kivitelezhető alapprogram. Ehhez hozzáveszed még a szakpolitikusok, közgazdászok érveit, és megérted.

#16-os:

"Egy szemléletes példa: kormányra kerülve betiltanák a nem jobboldali médiát."

Hol olvastad ezt ?

"Egy EU-ból kilépni szándékozó"

A Jobbik nem gondolta komolyan az EU-ból való kilépést, nem mindenáron akar kilépni az EU-ból. A Jobbik a népszavazást az uniós tagságról egy elutasító többség esetén sem az azonnali kilépésre használná fel, hanem azzal csak zsarolná az Európai Uniót a kedvezőbb feltételek kicsikarására:

[link]

" az európai értékekkel szemben teljesen idegen népek felé forduló "

Ez inkább az EU-ról mondható el. Az EU-nak a hóbortja a cigányok és a beilleszkedni nem akaró, Sariah-t bevezetni akaró muszlim, fekete bevándorlók pátyolgatása.

2014. jan. 8. 19:32
 28/29 anonim ***** válasza:
89%

"Hol olvastad ezt ?"

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 8. 20:09
 29/29 anonim ***** válasza:
61%
1. A jobbik sokszor alpári szimpatizánsai nem tudják elviselni, ha mások nem értenek velük egyet. Nem szavazok rájuk. 2. Mo. Európa része... Fontos az EU tagság. Nem szavazok rájuk. 3. Ne a vona és pártja döntse el ki és miért jó magyar. Nem szavazok rájuk. 4. Olvastam a IV. Béla tervet... 1 pont megvalósítható. Nem szavazok rájuk.
2014. jan. 9. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!