El tudja nekem valaki mondani, hogy a Mesterházi, Bajnai, Gyurcsány trionak, mi a programja, az Orbánnak-mennie-kell szlogenen kívül?
Ezek a fő pontok:
- jogállamiság helyreállítása
- többkulcsos adórendszer bevezetése
- a bankokat, multikat terhelő különadók kivezetése
"Szerintem Bajnainak kész működő tervei vannak. Ammennyire megismertem annak alapján azt tudom mondani hogy ha ő azt mondja hogy vannak terveik akkor azt el lehet neki hinni."
nem tudom, hogy ezt csak viccnek írtad e vagy komolyan gondolod. ha ez elsö, akkor : ez jó volt. ha viszont komoly... akkor ez egy szép demokrácia...
én már hallotam gyurcsány szájából a hívö szót is.. atya úr isten majdnem lefordultam a székröl amikor ezt hallottam. mi van HÍVÖ??? ennyi ezeknek a demokratikus gondolatviláguk? tartalommentes populizmus? azta, hu de demokrácia. amúgy az ndk is demokratikusnak mondta magát
tehát megerösíted, program nincs...
ez röhej, tartalommentes populizmus, néphülyítés, semmi más. félre értés ne essék, én egyre negativabban látom a fideszt, de a másik oldal még a semminél is kevesebbet tud mutatni, ezt megínt bizonyítod.
vegyünk egy példát sok a munkanélküli. 1. lehetöség, hogy az okozoját denunciálom és ujjal mutatok rá, "nézd a h..ét, a vesztünkbe kerget"
én ezt igencsak dedósnak tartom, így körülbelül elsös másodikos gyerekek viselkednek.
2. lehetöség, kevés a munka, "a kormánypárt ezt és ezt, tette helytelenül, és én ezt és ezt tenném másképp, és ezért lenne utána több munkánk"
érzed a különbséget? amit te írsz, ha ezt komolyan gondolod, ez valóban nem vicces... szavazzunk bajnaira, nem mondja meg mit akar, de hidjünk benne, mert biztos igaza van... neked nem politika iránt kéne érdeklödnöd, hanem egy hittközösséget alapítani, és hódolj istenednek, bajnainak... uram atyám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!