Baloldali politikusok mindig igazat mondanak? Nem szoktak néha nagyot mondani? Esetleg hazudni?
"Vagy van egy videó a magyar-román meccsről, ahol az atv szó szerint hazudik"
Nem vonom kétségbe,hogy hazudnak, hiszen az egy magyarellenes tévé, de szeretném látni a videót, vagy megköszönném, ha leírnád,hogy miről szól.
Köszönöm!
Igen jobboldalon is vannak ilyen ferdítések, de olyan sokan védik mostanában a baloldali politikusokat, hogy ők tudják. Kormány hazudik, ők igazat mondanak... közben baloldali kormányzás alatt sokkal súlyosabb hazugságokat vészeltünk át különösebb vita és támadás nélkül . (pl költségvetési számokról, mostani 3% alatti hiányról is oylan viták mentek külföldön is nem csak itt, de 3-4 évvel ezelőtt valahogy senkit se érdekelt még Bajnai kormányzása alatt se támadták a deficitet)
Ezért gondoltam, hogy lehet én tudom rosszul és tényleg mindig igaza van a baloldalnak?
57%
Ezt hiszem ez az.
www.youtube.com/watch?v=okHE2HgE_D4
Külön ki kellett emelned a baloldalt? http://www.youtube.com/watch?v=cEFJJk7RMAA (Gondolom ezt jobboldalinak titulálod...)
Az meg, hogy ha nem tudják egy focista nevét te hazugságnak veszed, hát ez tudod szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!