Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldali politikusok mindig...

Baloldali politikusok mindig igazat mondanak? Nem szoktak néha nagyot mondani? Esetleg hazudni?

Figyelt kérdés
Pár napja olvastam híreket és feltűnt néhány ferdítés. Vagy a megszorításnak ki kiáltott Varga csomag, ami valójában abból áll, hogy nem lesz változtatás. Vagy van egy videó a magyar-román meccsről, ahol az atv szó szerint hazudik . Egyszerűen nincs rá jobb szó. Gyakran csinálják ezt?

2013. ápr. 21. 19:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem focista nevéről van szó, amit valóban elhibázott kétszer is. Valamint egy egyszerű dátumot se tudnak felolvasni hitelesen, csak hogy igazán lesújtó legyen 1988 helyett 1998 a hiteles objektív adat... Hazudnak, hogy ha nyerünk arról érjük utol a románokat, pedig ez se volt igaz ... nevetséges szánalmas bagázs . Te magad is bevetted ezt a maszlagot és fel se tűntek a hibák, akkor mennyi hasonló lehet az atv híradásaiban is?
2013. ápr. 22. 08:11
 12/14 A kérdező kommentje:

és nem lett adócsökkentés? igen lett, akármilyen érdekes csökkentek az adó terhek, most már nincs az, hogy 400 ezer forint senki se vallja be az adóját, mert hülye lenne oylan magas kulccsal adózni ... vagy vegyünk a minimálbért, amikor mindenkit minimálbérre jelentenek, be mert az adómentes és többet kap, mintha pár 10 ezerrel megemelné a fizetését ... minimálbérnél volt adóemelés de volt minimálbér emelés is, nem tudom te hogy kaptad korábban a fizetést, de nekem még nőtt is a fizetésem ...

persze, jó lett volna végig hallgatni, de ez is hozza a elvárt szintet ... korrektül megvágva... össze se hasonlítható a nem lesz gázár emelés kampány témával, ahol csak megduplázták a ciklus alatt a terheket...

2013. ápr. 22. 08:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Még mindig szánalmas, hogy a TÉVEDÉST (=nem szándékos valótlanság) te hazugságnak veszed, míg Orbán apád HAZUGSÁGÁT (szándékosan mond valótlanságokat) nem ítéled annak. Ugyebár az ÁFÁ-t is csökkentették 25-ről 27%-ra... :D
2013. ápr. 22. 15:35
 14/14 Joe Makepeace ***** válasza:

"vegyünk a minimálbért, amikor mindenkit minimálbérre jelentenek, be mert az adómentes és többet kap, mintha pár 10 ezerrel megemelné a fizetését ... minimálbérnél volt adóemelés de volt minimálbér emelés is, nem tudom te hogy kaptad korábban a fizetést, de nekem még nőtt is a fizetésem ... "

1.

Minimálbér bruttója Bajnai kormány végén: 73 000 Ft

Minimálbér nettója Bajnai kormány végén: kb. 60 000 Ft

Minimálbér bruttója most: 98 000 Ft

Minimálbér nettója most: kb. 64 000 Ft

Sztálin elvtárs: "a tények azok makacs dolgok"

2.

"mindenkit minimálbérre jelentenek, be mert az adómentes és többet kap, mintha pár 10 ezerrel megemelné a fizetését "

Was haben Sie zűrzavar?

2013. ápr. 22. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!