Ti szavaznátok az úgynevezett "baloldali összefogásra" csak azért, hogy leváltsátok a fideszt?
Gondolok itt az E2014-PM szövetségre és az MSZP-re.
Én ki nem állhatom őket, de a fidesz még jobban gyűlölöm. Gyakorlatilag felosztották egymás között az országot, és kézi vezérlésűvé tették a jogállami intézményeket. Inkább költenek presztízs beruházásokra százmilliárdokat, mint gyermekétkeztetésre pármilliárdot vagy a Pető Intézetre pár százmilliót. Arról még nem is szóltam, hogy igyekeznek törvényi eszközökkel leválthatatlanná tenni magukat.
http://www.youtube.com/watch?v=rynUPFxEwyk 8:50 től.
Az MSZP ugyanez.
Nem, soha,inkább levágnám a kezem amelyik beikszelné őket, pedig én is utálom ezt a penészes narancsot.
Én emlékszem mi volt az SZDSZ alatt.
És itt nem csak gazdasággal kapcsolatos dolgokról van szó, hanem annál jóval többről.
Együtt2014-PM. A PM az LMP-ből szakadt ki, az ideológiájuk, felfogásuk ugyanaz, mint anno az SZDSZ-nek.
Vannak ingatlanjaink, könnyen lehet, hogy az MSZP és gittegylete fészekrakóprogramot csinálna megint, amellyel olyan embereket költöztetnek az épületbe, akik hát, tudod "rajok". Ez leértékeli az ingatlant.
Elment a maradék eszed is???
Mi bajod neked a Fidesszel mikor családi adókedvezményt is adott???
Még, h baloldal...
Minek, h menjen a hitelezés meg a segélyosztás ész nélkül???
"Elment a maradék eszed is???
Mi bajod neked a Fidesszel mikor családi adókedvezményt is adott???
Még, h baloldal...
Minek, h menjen a hitelezés meg a segélyosztás ész nélkül???"
Szerintem inkább neked pubikám. A családi adókedvezmény a magas jövedelműeknek kedvez, mivel minél nagyobb az adóalap, annál nagyobb a kedvezmény mértéke. Most lehet, hogy nincs segélyosztás, de átestünk a ló túloldalára. A rokkantnyugdíjasoknak alacsonyabb lett az illetményük, miközben a vagyonosok százezreket nyernek az egykulcsos adóval. A munkanélküli járadékot (amit csak azok kaphatnak, akik dolgoztak előtte, mert járulék alapú juttatás) három hónapra csökkentették, miközben több, mint egy év a munkához jutás a statisztikák szerint. Ezzel szemben akik a rendszer kegyeltjei, azok kapnak trafikot, fölldbérletet, zsíros és európai szinten is kirívóan drága állami tendereket, majd patikákat is, ha eljön annak az ideje. Kicsit nyisd már ki a csipádat te birka! Az ilyen ostoba emberek miatt van ebben a helyzetben az ország. Bújj már ki egy kicsit a viktor seggéből.
Nem szavaznék. A mostani ellenzék sem jobb, mint Orbánék.
"...miközben a vagyonosok százezreket nyernek az egykulcsos adóval. "
Felejtsétek már ez ezt a szamárságot. Ha neked Kolompár Armandó a sarkon kést nyom az oldaladba, de nem veszi el az összes pénzedet, hanem valamit meg is hagy neked, akkor te most nyertél??? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!