Ezt a babakötvényt komolyan gondolják?
Az imént hallottam a Híradóban, hogy havi 1000 forint befizetéskor akár 600 ezer is lehet rajta amikor a gyerek 18 lesz...
Ez komoly? :D Szerintem az a 600 ezer igen nevetséges összeg mivel már most se lehet belőle kifizetni egy főiskolát sem, nemhogy még 18 év múlva, hol lesz az a 600 ezer :D
Tényleg? Komolyan? ez most a nagy szám? Van aki ebbe belevág?
Nem tudom, honnan veszed, hogy havi 1000 forintot kell befizetni.
Szerintem szabad többet is, ez a szülőkön múlik, ki mennyit tud, mennyit hajlandó félretenni a gyermeke számára.
A 600 ezer valóban nem sok, 18 év múlva körülbelül már csak fele ennyit fog érni, de lássuk be a havi 1000 Ft is elég kevés.
De havi 10000 esetén már 6 millió is összejöhet.
Akkor mire gondolsz?
Hogy legalább havi 50-100 ezret kellene félretenni mindenkinek vagy arra, hogy hülye, aki egyáltalán takarékoskodni kezd?
Arra gondolok hogy rendesen kéne tkaarékoskodni és a bankban hagyni amennyit lehet és amihez épp nem nyúlunk lekötni kamatra, és úgy gyarapodgatna...ezen a téren azért tudom miről beszélek...
Ez a babakötvény kb. egy malacpersely, és borzalmas nagy vakítás...
Ehemm, soha nem lesz belőle 600ezer!
12hónap * 18 év * 1000 ft = 216 000 ft !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!