Mi lehet az oka, hogy az idei országgyűlési választáson a Fidesz-KDNP minden bizonnyal megint 2/3-ot fog kapni?
Nem hiszem, hogy meglesz nekik a 2/3.
Van fél millió ember, aki kiábrándult belőlük és jelentős részük inkább az ellenzékre szavazna.
Mondok én nektek valamit, amit nem fogtok tudni megcáfolni:
A napokban beszéltem egy olyan emberrel, aki közvélemény kutató cégnél dolgozik (direkt nem nevezem meg, mert még képesek a fideszesek kirúgatni), és épp szóba került a foglalkoztatottság. "ja, azok szinte csak pesti adatok, meg bele van számolva az atyaúristen is"
Na, a párttámogatottságok is kb ezen a szinten lehetnek.
Lényegében két oka van:
1. A kormánypártok igényei szerint megváltoztatott választási játékszabályok
2. Az új szabályokhoz alkalmazkodni képtelen ellenzék.
""Az az oka, hogy a külföldön élő magíyarokat igne erpősen tömik pénzzel, mivel 52 év felett jár a nyugdíj ingyen is, és jó magas bérekről hoznak bizonylatot, ami ugye eleve nonszensz mondjuk Romániából, és kapják a nyugdíjat ellenőrizetlenül....így bolondok lesznek nem a Fideszre szavazni hamár szavazhatnak""
Ennyi bolondságot honnan szedtél össze?
Amit biztosan tudunk a "baloldal" várható lépéseiről kormányra kerülés esetén :
- bankadó eltörlése vagy jelentős csökkentése
- ismételt privatizáció a közmű cégeknél
- rezsicsökkentés eltörlése
- a jelenlegi családtámogatási rendszer eltörlése
- több kulcsos szja az isten tudja milyen sávokkal és kulcsokkal
Ezek az intézkedések további terheket raknak a lakosságra. Például senki se gondolja, hogy a bankok csökkenteni fogják a díjakat csak azért mert kevesebb adót kell fizetniük. Hiszen most is "veszteségesek".
Ha az emberek életszínvonalát javító intézkedéseket nézem a baloldal programjában, ennyi tartalom nélküli közhelyet már régen láttam.
Ha valaki nem akar a fideszre szavazni azt megértem. De aki a baloldalra akar szavazni azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!