Támogatnád a 4K-t, ha nemcsak ezzel a fű legalizációval jönne?

"Remélem a "drog az rossz" felfogású emberkék tudják, hogy a kávé, cigaretta, alkohol, minden gyógyszer drognak minősül. "
A drog szárított növényi részt jelent, és semmi többet. A pszichoaktív szerek közé tartozik a cukor a tea, és a csoki is. Nem hiszem, hogy kellene egy általános mérce (nincs is), amivel sorolgatjuk a különböző kábszereket ide-oda. Bőven jó, ha elfogadjuk a status quo-t: ami már elfogadott, az marad, új nem kell. A 4K! felforgató szándéka nyilvánvaló.

Kérdező gondolom ugyan az vagy aki már feltett hasonló kérdést.
Most már csak azt áruld el, ha soha nem füveztél mégis mi a jó francot érdekel téged ez ennyire?
Ha nem tartozik az életedbe, mégis mi a francért küzdesz érte ennyit?
Azt meg szerintem megbeszéltük már a múltkor is hogy a gazdaságot nem dobná fel, ugyanis 1 nincs annyi fogyasztója, 2 ezután is mindenki "fűalatt" termesztené, csak ügye most már nem lehetne érte büntetni, max a Nav.
Így is drága, nem hogy ha még 27% áfát rádobnánk, vagy még többet, ezzel még inkább a fekete gazdaság lenne erősítve.
Szerintem te nagyon is füvezel, más különben nem nyomnád ezt ennyire.
Én pl. nem dohányzok, és rohadtul nem is érdekel, nem érdekelne ha valaki evvel kampányolna, és nem tennék fel a gyiken ilyesmi kérdést mint te, hogy jajdejócigizni és szavazzatok erre a pártra, ja de amúgy én nem is cigizek...
Az alkholol, drog öl és nyomorba dönt, ha te ezt támogatod akkor te már kiirtottad az agysejtjeid.

"Elég fiatalos párt" -szól a 20as74%os.. Ez is te vagy, ugye, kérdező? a kérdés kiírása után gyanúsan villámgyorsan lett miden ellene szóló 0 % - ennek oka van.
Na, igen. Elég fiatalos és rohadt sunyi libernyák banda- megint besunnyog az élbolyba, hátha VÉGRE sikerül teljesen padlóra küldeni az országot gennyliberalizmusukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!