Emlékmű a német megszállásnak. Mit gondoltok erről?
Ennek mi az oka?
Eddig, hogyhogy nem jutott eszébe ilyen senkinek?Politikai okai voltak?
Én személy szerint, nem ellenzem, csak nem nagyon értem.
Szerinted ez a véletlen műve:
A kormány társadalompolitikai szempontból fontos célnak tartja.
2014. március 19-re kell elkészülnie a megszállásra emlékeztető alkotásnak
Az V. kerületi Szabadság téren áll majd.
A Miniszterelnökséget vezető államtitkár (Lázár János) feladata, hogy a budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos (Fürjes Balázs) bevonásával megállapodjon a kerületi önkormányzattal (Rogán Antal); ez valószínűleg nem fog nehezen menni.
A kormány egyúttal felkéri az V. kerületi önkormányzatot, hogy az emlékmű elhelyezése érdekében a szükséges önkormányzati döntéseket hozza meg.
Az emlékmű megvalósítása nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügy lett, így nem kell építészeti-műszaki tervtanácsi véleményt beszerezni, településképi véleményezési eljárást lefolytatni.
Valakinek már le van vajazva az elkészítés/kivitelezés, és a határidő is sürgető a választások előtt!
4.
Ez a náci megszállásnak lesz, nem a másiknak.
Hát nem tudom.
Amit nekem a nagyszüleim meséltek a németekről és a szovjetekről, abból annyit szűrtem le, hogy a németeket egyáltalán nem érezték megszállóknak, ellenben a szovjetek elég cudarul viselkedtek...
Milyen német megszállásnak?a 3. birodalom szövetségesei voltunk,katonáink (nagyapáink) a szovjet fronton vesztek oda.aztán jöttek a szovjetek akik megszálltak 45 évre,közben ott volt az 56-os forradalom.
a Magyar Toldi-páncélosok a keleti fronton harcoltak még 1944-ben is: [link]
)történelemhamisítás FIDESZ-módra,ez a véleményem.
ekkorát hogy lehet hazudni már?bízom benne hogy a fiatalabb korosztály megkérdezi a nagyszüleit ill. utánanéz a neten.
Lopnak egy nagyot a választások előtt és nyalnak mindenkinek akinek csak lehet, nyilván a kedvezményezettől is várnak valamit cserébe.
Gyorsan le akarják zavarni gyanítom némi korrupció és felár is lesz a buliban, hisz sem a község sem a szakértők véleményét nem kell igényelniük.
Politikailag viszont egyik párt sem támadhatja, tehát különösen téma sem lesz hosszútávon, csak a szokásos mutyivád meg az jön, hogy az éhező plüssfókák szívgyógyszerére kéne a pénzt költeni. Amit a kormány már megtanult kezelni.
Majd meglátjuk mi lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!