Egyetértetek-e Terry Black-kel?
Szerinte a három legerkölcstelenebb magyar politikus:
Semjén
Vona
Szájer
Házasságtörők? Vagy mire alapozza ezt Terry Black?
"Na kb Tery Bleket hagyjuk...akinek kutyával fajtaléankodó videoi keringtek neten pár éve -.- Ő erkölcsihez képest, minden politikus angyal !"
"Pista bácsi véleménye a kocsmából érdekel valakit? Nem értem miért érdekes ennek az embernek(?) a véleménye."
Csakhogy itt nem TB erkölcseiről van szó. Ez az ember minden perverzióját felvállalja, és az egész életét bu zibárokban élte le. Na pont ezért tudja ki jár oda fszt szopni. A fővárosi meleg-elit-élet meghatározó alakja, minden elit-bu zit ismer. Vonát is.
A kutyát nem érdekli ennek a bohócnak a ripacskodása.
Főleg ne bleki osszon erkölcsöt már, elég a múltját nézni! :)
Ha találomra kellett volna tippelnem, én is Semjén főlövész urat tettem volna ennek a kategóriának az élére. Már így is kötődött némi botrány a nevéhez, a látványos erkölcscsőszködés után nincs semmi rejtegetnivalója.
Vonáról is felröppent annó a hír, hogy csalja az asszonyt, Szájer meg kint van az EP-ben és esetleg a belga kocsmákban történt egy és más ami Terry Blackhez is eljutott. Majd kiderült mennyi igazság van a dologban.
" Na pont ezért tudja ki jár oda fszt szopni"
Valszeg sokat cuppant rá az említettekre és most adja ki a dühét -.-
És mondjuk ha tényleg homárok lennének? Vagy itt már vége a "toleranciátoknak"? (Amúgy engem nem érdekel ha azok ha nem.)
De ez csak egy kis ingyé'cirkusz az erkölcsösség mintaképétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!