Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A NAV-botrány kirobbantója...

A NAV-botrány kirobbantója csak egy szerencsétlen futóbolond?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 22. 12:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha futóbolond lenne nem vették volna elő:)
2013. dec. 22. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez a Tomika hihetetlenül ostoba, primitív, nagyképű bunkó, akinek még lediplomázni is csak akkor sikerült, mikor a haverjai nyertek.

Nem tudom, miért fél a Fidesz, hogy lelepleződik a korruptságuk, a trafikmutyi, a kaszinók után nem hiszem, hogy bárkiben felmerül, hogy nem azok.

2013. dec. 22. 18:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Én azt szoktam mondani, hogy gondolkodj a másik oldal szemszögéből is. És onnan nézve valóban futóbolond az emberünk.

Azt állítja, hogy évek óta megy a csalás, sokan tudnak róla, ezekszerint ő is. Tulajdonképpen az első tudomására jutott esetnél feljelentést kellett volna tennie. Vagy akkor még megkapta a megfelelő juttatást a hallgatásáért? Vagy egyszerűen csak ez a bosszú, amiért kirúgták? Ha nem rúgják ki, akkor továbbra is elnézi, mert dől a lé belőle?

Valamiért úgy sejtem, hogy aki az adóhatóságnál (nevezzék akárhogyan, NAV, APEH) dolgozik, ő valószinűleg aláírt titoktartási nyilatkozatot, hogy amit ott megtud, azt nem adhatja tovább. Ő pedig először a sajtóhoz fordult, csak aztán a rendőrséghez.

Tehát emberünk legalább két ponton igencsak támadható. Nekem annyira átlátszó, annyira saját maga alatt vágja a fát ez az ember, hogy ez is tuti valami kamubalhé, mint a választási videók.

Ettől függetlenül lehet valami az ÁFA-csalásban, nem cáfolom. Azt sem, hogy sokan, magas körökben is tudtak róla. Nyilvánvaló, hogy akinek volt köze hozzá (Fidesz, MSZP, Bajnai), azoknak érdeke, hogy minél kevesebb derüljön ki. (Nekem) az is eléggé átlátszó, hogy az MSZP azért nem akar vizsgálatot, mert nem akar a Jobbikkal közösködni... Náluk is potyogna a csontváz rendesen.

2013. dec. 23. 00:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a hvg nem engedte kommentelni ezt a kijelentést.
2013. dec. 23. 02:13
 15/15 A kérdező kommentje:
válasz Tompinak [link]
2013. dec. 23. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!