Igaz az, hogy mikor az MSZP volt kormányon, akkor a haverjaik kaptak mindent? Úgy mint most ahogy a Fidesz csinálta?
Én nem értek a politikához ezért kérdem. Utána kérdezgettem embereket, akik jobban követik az ilyet, és kérdeztem a Fidesz Trafik dolgairól. Mert olvasom, hogy nagyrészt Fidesz képviselő, vagy nem tudom kik kaptak jogot trafikot nyitni.
Azt mondták, természetes ez.
Amikor az MSZP volt kormányon, az meg a saját haverjai közt osztotta szét a dolgokat.
Igaz ez? Mit osztottak akkor szét? És ez mindig így megy?
Igaz.
Ebben is mutyizásban egyformák.
5 milliárdos útépítést , megcsináltatnak 10 milliárdért , meg 1 milliós buszmegállókat háromért.
Fidesz , MSZP egy kutya.
Nem igaz. Nekik is voltak korrupciós ügyeik, de közel sem annyi, mint most a Fidesznek. A Fidesz előző kormányzása alatt privatizálta az Állami gazdaságokat, és a földeket a Fideszesek vették meg, Orbán felesége is így lett Tokajban tulajdonos.
Városunkban az MSZP idején is Fideszes többség volt az Önkormányzatnál.
Azonnal kirúgták a Tv vezetőjét, két iskolaigazgatót. Helyükre Fideszeseket tettek.
Létrehoztak a város pénzéből 1 milla alaptőkével egy Városgazda ZRT-t. Megfelelő irodákkal, személyzettel, egy vezérigazgatóval és két igazgatóval. Egyenként havi fél milla fizuért. A ZRT irányítása alá kerültek az Önkormányzat, addig önállóan működő gazdasági egységei.
A szolgáltatásban semmi változás nem volt, csak kidobtak egy csomó pénzt a város költségvetéséből.
Arra már nem futotta ( azóta sem), hogy a földes utcákat szilárd burkolattal lássák el. Pedig a város utcáinak legalább egyharmada földes.
Az MSZP-sek sem voltak a tisztesség bajnokai, de ennyi nyilvánvaló korrupció nem volt az ő idejükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!