A baloldal (mszp-DK-együt pm) miért mindig a multik és a szolgáltatók érdekeit részesítik előnyben a lakossággal - egyszerű emberekkel szemben?
Na gyorsan atneztem a szamlakat , viz 900Ft , villany 700 Ft ,szemetszallitas 300 Ft, tavfutes 1500Ft csokkenes a fideSS kozponti bizottssaga altal ateroltetett rizsacsokkentes hatasara ,ez osszesen havi 3400 Ft megtakaritas,gaz nincs a lakasomban.
Masik oldas : kabeltv,internet : 300 Ft modem berleti dij, 508 ft smart kartya berleti dij , mobilszolgaltatom nagylelku volt,mert az 5eFt+afa telekomadobol "csak" a felet haritotta at (ceges flotta tagja vagyok) ,igy ez 3175 Ft plussz kiadas , a nulla foritos bankszamlam koltsege havi szinten 1200 Ft ra emelkedett a tranzakcios illetek miatt , ez igy elso blikkre 5183 Ft extra kiadas havonta ,ha ebbol levonjuk a rizsa miatti 3400 hiperszuperextra bevetelemet,akkor "csak" 1783Ft-tal roviditett meg az adocsokkentes kormanya . Persze meg nem mentem le a boltba vasarolni a 25%-al dragult elelmiszerekbol es nem tankoltam egy deci gazolajat sem ,amiert is 17Ft+AFA val novelt jovedeki adot fizetnek.
De tudom, a rohadtmultik a hibasak,meg a bankok,mert atharitjak az extra adoikat
""10-15.000.- Ft-al csökkentette a fizetésüket""
Ne irj olyat ami nem igaz!
Egyetlen egy forintal nem csökkent a fizetésem pedig minimálbérért dolgozok.
""boltba vasarolni a 25%-al dragult elelmiszerekből""
Ne járj olyan boltba ahol indokolatlanul emelték fel ennyire az árakat .
Mifelénk az infláció mértékével emelkedtek az árak ami 40 éve nem volt ilyen alacsony.
""emelkedett a tranzakcios illetek miatt ,""
Arról nem a kormány tehet, hogy a bankok akiknek többmilliárdos hasznuk van évente még ezt is a lakosságra terhelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!