Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal (mszp-DK-együt pm)...

A baloldal (mszp-DK-együt pm) miért mindig a multik és a szolgáltatók érdekeit részesítik előnyben a lakossággal - egyszerű emberekkel szemben?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 23:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
17%
azért, mert az mszp-szdsz magyarellenes, ezért mindig azt támogatja, aki a magyarok pénzét ki akarja szállítani az országból! ez egy igazi gonosz szátáni szövetség a baloldal és a multik között!!!
2013. dec. 22. 08:51
 22/30 anonim ***** válasza:
Miért,most az egyszerű embert védik? Ne röhögtess!Az ő pénzüket talicskázzák a gazdagoknak!
2013. dec. 22. 09:21
 23/30 anonim ***** válasza:
61%

Na gyorsan atneztem a szamlakat , viz 900Ft , villany 700 Ft ,szemetszallitas 300 Ft, tavfutes 1500Ft csokkenes a fideSS kozponti bizottssaga altal ateroltetett rizsacsokkentes hatasara ,ez osszesen havi 3400 Ft megtakaritas,gaz nincs a lakasomban.

Masik oldas : kabeltv,internet : 300 Ft modem berleti dij, 508 ft smart kartya berleti dij , mobilszolgaltatom nagylelku volt,mert az 5eFt+afa telekomadobol "csak" a felet haritotta at (ceges flotta tagja vagyok) ,igy ez 3175 Ft plussz kiadas , a nulla foritos bankszamlam koltsege havi szinten 1200 Ft ra emelkedett a tranzakcios illetek miatt , ez igy elso blikkre 5183 Ft extra kiadas havonta ,ha ebbol levonjuk a rizsa miatti 3400 hiperszuperextra bevetelemet,akkor "csak" 1783Ft-tal roviditett meg az adocsokkentes kormanya . Persze meg nem mentem le a boltba vasarolni a 25%-al dragult elelmiszerekbol es nem tankoltam egy deci gazolajat sem ,amiert is 17Ft+AFA val novelt jovedeki adot fizetnek.

De tudom, a rohadtmultik a hibasak,meg a bankok,mert atharitjak az extra adoikat

2013. dec. 22. 09:21
 24/30 anonim ***** válasza:
Emberek! Ti tényleg nem látjátok mit művelt orbán ezzel a szerencsétlen országgal és veletek? Ezt nem hiszem el!
2013. dec. 22. 09:23
 25/30 A kérdező kommentje:

""10-15.000.- Ft-al csökkentette a fizetésüket""

Ne irj olyat ami nem igaz!

Egyetlen egy forintal nem csökkent a fizetésem pedig minimálbérért dolgozok.

2013. dec. 23. 01:29
 26/30 A kérdező kommentje:

""boltba vasarolni a 25%-al dragult elelmiszerekből""

Ne járj olyan boltba ahol indokolatlanul emelték fel ennyire az árakat .

Mifelénk az infláció mértékével emelkedtek az árak ami 40 éve nem volt ilyen alacsony.

2013. dec. 23. 01:33
 27/30 Joe Makepeace ***** válasza:
A multik és a szolgáltatók a lakosság érdeke
2013. dec. 23. 12:40
 28/30 A kérdező kommentje:

""emelkedett a tranzakcios illetek miatt ,""

Arról nem a kormány tehet, hogy a bankok akiknek többmilliárdos hasznuk van évente még ezt is a lakosságra terhelték.

2013. dec. 23. 20:13
 29/30 anonim ***** válasza:
Persze,a kormány nem tehet semmiről . Kérdező : Te most akkor véleményt,vagy önigazolást vársz ?
2013. dec. 23. 22:23
 30/30 anonim ***** válasza:
Hát persze. Ez a kormány nem tehet semmiről. Csakis a szocik. Szerintem egy valamiről mégis tehet. Minden embert elhülyített aki képtelen gondolkodni. Tiszta szocializmus.
2013. dec. 25. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!