Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Roma sztorik minidg csak...

Roma sztorik minidg csak "hallomasbol"?

Figyelt kérdés
Feltunt, hogy a ciganyos attrocitasok minidg "egy ismerosommel" tortennek, es sosem azzal aki meseli. Lehet, hogy ez az egesz csak nagy atveres, felesleges uszitas? Vagy van valakinek tenyleg sajat tortenete, amihez hasonlot csak cigany magyarral elt meg, es sima magyarral meg soha??
2013. dec. 18. 12:25
1 2
 11/20 tetro ***** válasza:
21%

13.19

így nehéz ám érvelni... tudom, számodra mindegy, de az ilyen jellegű embereket mint te, nem nagyon veszik ám számításba sehol sem. szóval nem tudom mitől vagy ilyen dühös, de lehet nem a világ a rossz...

2013. dec. 18. 13:20
 12/20 tetro ***** válasza:
26%

13.20

mivel én magam tudok több példát, ahol az elkövető nem cigány, így a "kizárólag"-gal máris hibás az egész állításod, és simán rasszista. továbbra sem értem, ha minden ilyen bűnöző bunkó, ellenben csak egy része cigány, akkor miért nem bunkóbűnözésről beszélünk?

2013. dec. 18. 13:23
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Hát igen, engem csak egyszer próbáltak meg kirabolni, aztán jött a szégyen a futás de megoldás, egyszer meg a fejemről lopta le a sapkát egy tetű, de akkor még 11 voltam...

Ismerőssel jönni szerintem nem probléma, ha nem ismerős ismerőse. Nekem például van kettő is, az egyiket kirabolták és jól megverték, a másiknak késsel megvágták a kezét és az arcát. Uszító lennék azért amiért azt is elmesélem ami az ismerőseimmel történt? Nem hiszem.

De nem feltétlenül erőszakos esetek vannak csak, ott van nagyapám aki liberál elvektől vallva építkezésre cigányokat vett fel, rá 2 napra eltűnt minden építőanyaga a munkásokkal együtt, de keresztapámék is olyan jó helyre költöztek ahol az összes állatot ellopták a kertből (néhány házzal arrébb romáéknál meg pont akkor születtek pont ugyanolyan csirkék... :D)

2013. dec. 18. 13:38
 14/20 tetro ***** válasza:
22%

13.33

tudod a világ nem egy tengely körül forog. de ha az a választás, hogy libsi vagyok vagy inkább hozzád hasonló, akkor inkább a libsi bármikor.

2013. dec. 18. 13:39
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Egyszer 10 jól megtermett cigu támadt nekem!

Jobb zsebemből elővettem egy szappant, bal zsebemből tubus fogkrémet.

Sírva menekültek, egymást taposva.

2013. dec. 18. 13:39
 16/20 anonim ***** válasza:
88%

"Roma sztorik minidg csak "hallomasbol"?"

Én borsodban nőttem fel(a hírhedt Olaszliszkától nem is olyan messze). Amiről mások beszélnek, azt mi láttuk/látjuk. Most kezdjem el sorolni? Szerintem felesleges. Mondhatnám, hogy tizenévesen a 90-és évek elején az utca egyik oldalán álltam, szemben a városi rendőrkapitányásg kapuja előtt vert meg 5 brazil egy embert és senki nem jött ki. Fényes nappal.

Azok akik nem olyan környéken nőttek fel, azok ezt úgy sem hiszik el. Azoknak ajánlom, ugorjanak fel egy késő esti Miskolc-Mezőzombor személyvonatra, vagy költözzenek be egy hétre a diósgyőri számozott utcákba.

Majd megváltozik a véleményük.

2013. dec. 18. 14:43
 17/20 anonim ***** válasza:
61%

Hát nem tudom kiket hallgatsz meg, de én bárkitől hallom, az magáról meséli.

Meg lehet itt hápogni hogy nincs cigánybűnözés, és jajj nem lehet 700 ezer embert minősíteni, de azért messze nem mindegy, hogy ha csak végigmegyek az utcán, akkor 10-ből 8 cigány éppen balhézik, beleköt mindenkibe, vagy épp agresszívan viselkedik. Még ha egy normális cigánnyal, fél cigánnyal beszélsz, az is totál elítéli a saját fajtáját, és még jobban megvetik őket mint mi magyarok, pont azért mert az olyanok miatt ítélik el őket is első ránézésre.

2013. dec. 18. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:
13%

A legtöbb kamu. Főleg lejáratásra irányul.

Nem olyan régen merült itt fel a kérdés, hogy sokan direkt csinálják. Volt ebből egy kérdés is, ahol a kérdező elismerte, hogy szándékosan tesz fel valótlan állításokat, történeteket

2013. dec. 18. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is vannak saját élményeim cigányokkal kapcsolatban, és ezek sajnos nem jók (erre mondják a bűnözés szerelmesei, hogy csak beképzelem mind az eseményt, mind az elkövetőket). Rengeteg költözött be arra a környékre ahol élünk, és sötétedéskor emiatt nem éppen életbiztosítás kint flangálni. Ha a magyarok is tényleg ilyen arányban bűnöznek, akkor ez egy veszélyes környék lett volna már a születésemtől kezdve. Volt már bajom sima magyarral is, DE NEM HETENTE.
2013. dec. 18. 23:08
 20/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem senki nem születik rasszistának, a tapasztalatai teszik azzá... Arról nem is beszélve, hogy az okos ember tanul a kárából, a még okosabb meg másokéból.
2013. dec. 19. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!