Roma sztorik minidg csak "hallomasbol"?
Engem egyszer ki akart rabolni egy, a nyugatinál, mondván, hogy kés van nála, és nem akarja hogy balhé legyen, szóval adjam oda a pénzem. Elhajtottam. 20 év alatt ennyi roma sztorit tudtam csak átélni.
Persze voltak "sima magyarral" is attrocitásaim, de hát, az meg kit érdekel a mai világban,nem igaz? Csak akkor hírérték sokaknak, ha cigány az elkövető.
kedves kérdező!
nekem van sztorim, én nem vagyok rasszista, sose voltam az, az, hogy valaki a származása miatt és kollektíve más minőségű vagy rosszhiszemű ember lenne azt hülyeségnek tartom
viszont az, hogy Magyarországon van egy jelenség, amit "cigányságnak" hívunk, arra meg azt tudom mondani, hogy aki ezt tagadja, az nem ebben az országban él
viszont ez a jelenség nem azért alakult ki, mert a cigányság gonosz, hanem mert a nyomor ilyen, és a nyomor nem csak anyagi, hanem a nyomor szellemileg is nyomorulttá tesz, a nyomor tanulatlan, becstelen, beletörődő, korrupt, élősködő, agresszív, igénytelen, de a legrosszabb, hogy állandó
én úgy gondolom, hogy ha ezt az állandóságot lehetne megtörni, és a cigányságot ki lehetne vezetni a nyomorból (nem csak anyagi, hanem a szellemiből), akkor felszívódna a rasszizmus (helyébe természetesen más emberi gyűlöletek alakulnának ki), de ez generációk sorozata
12.37
engem egyszer a metrón akart megkéselni egy roma gyerek a telefonomért. a szerelvényben. persze mindenki gyorsan a vagon másik felébe húzódott. én azért sejtettem, hogy nem fog ő szúrni, de azért izgalmas volt.
aztán kb még egy tucat attrocitás ért életem során. Ezzel együtt összesen kettő volt cigány. De mind egytől egyig 80 IQ-s bunkó volt. Hmm, bunkóbűnözés. Igenis létezik.
12.55
és ezek a cigányok bunkók is voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!