Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a cigányokról...

Mit gondoltok a cigányokról és mit lehetne velük csinálni?

Figyelt kérdés
Nem rasszizmusból mondom és nem is provokáció, csak érdekel!

2013. dec. 17. 16:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%
10-es, ezek csak példák voltak. Hülye példák, elismerem, de azért szerintem érthető amit írtam.
2013. dec. 17. 17:28
 12/33 anonim ***** válasza:
33%

Érhető, amit írsz.

De inkább egy olyan országban élsz, ahol terrorizálják majd az utódaidat meg a nagyszüleidet?

Idő kérdése.

Vannak jó környékek Magyarországon, de egyszer azokat a helyeket is utolérik.

Az idő nekik dolgozik, nem nekünk.

2013. dec. 17. 17:30
 13/33 anonim ***** válasza:
67%
Nem azt mondom, hogy nem kell megoldani a helyzetet, hanem, hogy nem így kell megoldani. Rendőrállamban ugyanúgy nem szeretnék élni, mint cigányterrorban, mert mi lesz, ha én leszek a következő, akit elvisznek?
2013. dec. 17. 17:34
 14/33 anonim ***** válasza:
26%

Nem nagyon más alternatíva.

A gazdag, liberális Németországban is ugyanígy viselkednek a Romániából meg Bulgáriából odavándorolt cigányok.Pedig szerintem ott is költöttek rájuk sok-sok ajrót.

Illetve lenne alternatíva még, de azt a nemzetközi szarságok miatt nem lehet megoldani.

Lehetne átnevelő táborokat csinálni nekik, de sértené a drága jogaikat, így ez is kilőve.

2013. dec. 17. 17:48
 15/33 anonim ***** válasza:
25%

A cigány családban született gyerekeket elszakítanám a szülőktől, mert muszáj volna kinevelni egy olyan cigány generációt, amelyik ismeri a munka fogalmát. Embertelen dolog elvenni a gyereket a szüleitől? Szerintem az az embertelen, ahogy és amilyen körülmények között felnőnek. Ezt végignézni (sőt ehhez asszisztálni, ld. segélyek, erőltetett integráció) embertelen.

Egy normális cigány generáció kinevelése mindenkinek fontos, mert ez a kisebbség egyre nagyobb számban van jelen az országban.

2013. dec. 17. 17:53
 16/33 anonim válasza:
50%

Mindjárt beszol a sok marha hogy uristen stb -.-, de én birom őket..

Persze sok sz*mét van közte, vigyázni kell velük

2013. dec. 17. 17:56
 17/33 anonim ***** válasza:
19%

Mit gondoltok a cigányokról és mit lehetne velük csinálni?

Először is vissza adnám nékik a munka lehetőséget amit erőszakkal vettük el.Utána kárpótlást adnék nékik az atrocitásokért, a kettős mércéért, a szegregálásért.

Utána semmit ugyanis a világlegbecsületesebb emberei.

Viszont a rasszista náci fasiszta hazaárulókat visszaküldeném őket az északi sarkra medve eledelnek.

2013. dec. 18. 12:25
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

Először is vissza adnám nékik a munka lehetőséget amit erőszakkal vettük el.Utána kárpótlást adnék nékik az atrocitásokért, a kettős mércéért, a szegregálásért.

Utána semmit ugyanis a világlegbecsületesebb emberei.

Viszont a rasszista náci fasiszta hazaárulókat visszaküldeném őket az északi sarkra medve eledelnek.

2013. dec. 18. 12:26
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Az,hogy a kormányunk teret ad a rasszizmusnak sajnálatos tény. Nemhiába lettünk multi rasszista fasiszta náci ország.

De hamarosan minden rasszista fasisztát bíróság fogja elítélni kemény börtönévekre.

2013. dec. 18. 12:29
 20/33 anonim ***** válasza:

Minden cigány magyar és nem minden magyar magyar, ha vérvonalat néznénk egyetlen magyar se nincs, mivel kevert nép vagyunk, itt mindenki magyar állampolgár.

Talán a cigányokban él igazán a magyar érzés.

2013. dec. 18. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!