Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai magyar közoktatási...

A mai magyar közoktatási rendszer retardált közmunkásokat termel, vagy kritikusan gondolkodni képes embereket?

Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 12:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Majd ha a kérdező egyszer elveszti az állását ha egyáltalán van vagy még anyuci tartja el és azt veszi észre hogy utcát seper mert nincs munkalehetőség vissza térhetünk a retardáltságra.
2013. dec. 17. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

az oktatási rendszer semmit nem termel

üdvözlöm a szüleid és ha képes vagy rá add át nekik üdvözletem valamint részvétem hogy ilyen gyermekük van

jelenleg én is munkanélküli vagyok ami azt jelenti hogy KÖTELEZTEK arra hogy általános iskolánál alacsonyabb oktatási szintben részesüljek majd 1 hónapig utcát söpörjek

25 fő az osztályom legalább a felének több szakmája van és akadnak diplomások is de igazad van retardált mind sőt olvasni se tudunk

2013. dec. 17. 15:11
 13/19 A kérdező kommentje:

Félreértitek / rosszul értelmezitek!

Bele lehet nyugodni hogy a kormány a statisztikákat a közmunkásokkal kozmetikázza?

Bele lehet törődni hogy kiherélik szándékosan a közoktatást, mert elég a közmunkás-foglalkoztatás?

2013. dec. 17. 15:56
 14/19 A kérdező kommentje:

Ezt egy diplomás nem tépi össze, és tömi a tesztírató pofájába??

[link]

2013. dec. 18. 09:07
 15/19 anonim ***** válasza:

kész..sííírok ...szétröhögtem magam az alábbi kommenten:

"Ez biztos hómunkásoknak van. Nyilvánvaló, hogy aki nem ismeri fel a havat, az nem tudja eltakarítani sem. A teszt révén biztosak lehetünk benne, hogy a jelölt nem a napsütést vagy a felhőket kezdené lapátolni"

2013. dec. 18. 09:42
 16/19 anonim ***** válasza:

A kritikusan gondolkodni képes emberektől rettentően fél a kormány, tehát nyilván nem szeretne "termelni" ilyeneket.

A megalázás, leplezetlen hülyének titulálás sokkal célravezetőbb(egy ideig..).

A közmunka egy nagyon alattomos terv része.Először úgy tüntették fel, mintha az iskolázatlan segélyezetteket célozná, végül begyűrűzött az irodákba és egyéb munkahelyekre is.Már ott tartunk, hogy az állományosokat kirúgják, hogy aztán közmunkásként vegyék fel újra, mert az olcsóbb.Hiába, a magyar szarrágás nem ismer határokat.

Az ostobák már fújják, hogy közmunkás csakis alkesz, dologtalan, ápolatlan lehet és csakis kizárólag cigány ja és analfabéta is.Ezt a nézetet kedves kormányaink igyekeztek elhinteni, a birkák meg szerte bégették.Természetes tehát, hogy a diplomásnak először a kisiskolás tananyagot kell a fejébe verni, hogy megértse, mivel éppen munkanélküli és közmunkára készül, a társadalom szemében egy komplett idióta, a teszt kitöltése alatt megbarátkozhat a gondolattal.

Úgy gondolom, az embernek joga van kritikusan gondolkozni, nem hagyni, hogy a maradék önbecsülésétől is megfosszák.

A tesztet tehát annak a torkán kellene lenyomni, aki kitalálta (és akkor még szépen fogalmaztam).

Mellesleg úgy látszik, a közmunkásra még szavazóképes egyénként sem gondolnak, tényleg nagy marhának nézik őket, ha azt gondolják, hogy ennyi megaláztatás után még kapnak tőlük x-et is.Pedig elég sokan vannak....

2013. dec. 18. 09:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Ez milyen rendszer???????????

Valaki évtizedekig fizeti a mnélküli járadékot, és amikor elveszti a munkáját 3 HÓNAPOT !! Fizetnek neki, a "Munkaügyi Központok" nem érnek semmit, undorító az egész amit művelnek, funkció nélküli NULLA.NULLA, rég fel kellett volna már számolni, a közunka nem lehet cél, soha!!

Egy diplomástól, vagy egy normális értelmes embertől ne várják már el hogy söprögessen, tök feleslegesen közpénzen! Vegyenek fel kertészt!

2013. dec. 18. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van.
2013. dec. 18. 13:32
 19/19 anonim ***** válasza:
És akik tényleg nem tudnak olvasni? Azok majd itt megtanulják? Vagy majd itt tanulnak meg 5-ig számolni? Nem hinném.
2014. febr. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!