Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehet, hogy a rezsicsökken...

Nem lehet, hogy a rezsicsökkentést visszavonják a választások után?

Figyelt kérdés
Kicsit arra emlékeztet engem ez, amikor Gyurcsányék 2006. januárjától a 25 %-os áfát 20 %-ra csökkentették, majd a győzelmük után visszaemelték 25-re, és ma 27 %. Bajnai szerint egy új rezsiadóval vagy más formában is visszavonhatják.

2013. dec. 15. 20:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Miért gondolja a 7. válaszoló, hogy ez látszatintézkedés? Rajta van a gázszámlámon is, hogy az idén 17 ezer ft-ot takarítottam meg. Ebben mi a látszat?
2013. dec. 15. 22:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azt is számold össze hogy mennyit fizetsz tranzakciós adóra, telefon adóra, mennyivel kerül többe a bolti vásárlásod, mennyivel fizetsz többet az ÁFA emelés miatt, stb-stb. ha ezeket összeadod éves szinten 80.100 ezer forint amit kivesz orbán a zsebedből, és ebből vissza ad neked 10-15 ezer forintot. nemrosz biznisz igaz?

Ilyen haszonnal én is szívesen üzletelnék.:))

Remélem érted?

2013. dec. 15. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos sokan nem értik. Nekik annyi elég, hogy le van írva a papírra, hogy x összeget megtakarítanak. Abba nem gondolnak bele, hogy milyen áron.
2013. dec. 15. 23:18
 14/19 anonim ***** válasza:
13%
61% milyen áron? éves szinten egy teljes havi rezsivel több marad a zsebemben, ha belegondolok, ennyi pénzt még egyik kormánytól se kaptam .... viszont volt kormány aki ennyi pénzt már el vett tőlem és akkor se volt jobb, akkor is voltak elbocsátások, áram szünetek és akkor is panaszkodtak a szolgáltatók hogy nincs profit, örüljünk hogy egyáltalán itt vannak és sikerült az oroszoktól 10% kialkudni....
2013. dec. 15. 23:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Hagyjátok,reménytelen.
2013. dec. 16. 06:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem akarok vitázni csak érdekelne hogy mi alapján mondják itt biztosra azt hogy vissza lesz mondva.
2013. dec. 16. 09:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elképzelhető, hogy a választások után visszavonják. Ha belegondolunk, az egész egy kampányfogás,a választások után már érvényét veszti. Meg aztán Ov bejelentette, hogy dolgoznak a harmadik rezsicsökkentésen, ha ezt bevezetik, még nagyobb lesz a szolgáltatók terhe és nem biztos, hogy a status quo sokáig fenn tudna maradni. Akkor meg a kormánynak vissza kell lépnie, vagy a rezsicsökkentést fogják csökkenteni vagy ezt a pénzt majd valahol máshol beszedik (rezsiadó). Én személy szerint az utóbbira tippelek.
2013. dec. 16. 13:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem töröljük el a rezsit, és verjük a multikra. Sőt, semmit ne kelljen fizetni, legyen ingyen az élelmiszer, majd a karvajtőke kifizeti. Ilyen egyszerű az egész emberek, mit problémáztok ezen. Jöjjön a huszadik rezsicsökkentés, hogy mi nekünk fizethessenek!
2013. dec. 16. 14:51
 19/19 anonim ***** válasza:
45%
Amilyen hülye emberek vannak még ezt is elfogadnák. Szegény Magyarország!
2013. dec. 17. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!